Ziraat Bankası Messi ile anlaştı

Ziraat Bankası, Mastercard ile işbirliği yaparak dünya futbolunun yıldızı Lionel Messi'yi Bankkart'ın tanıtım yüzü olarak belirledi. Bu ortaklık, Ziraat Bankası'nın Mastercard'ın küresel sponsorluk hakları sayesinde Messi'nin uluslararası imajını kullanarak Bankkart ve Bankkart Mobil'in sağladığı avantajları daha geniş kitlelere ulaştırma amacını taşıyor.

Ziraat Bankası'nın yaptığı açıklamada, "Mastercard, Lionel Messi ile gerçekleştirdiği global sponsorluk anlaşmaları çerçevesinde sahip olduğu hakları Türkiye'de Bankkart'ın kullanımına ücretsiz olarak sundu. Mastercard'ın değerli desteğiyle hayata geçirilecek olan Bankkart Lionel Messi iletişiminin, markamızın sunmuş olduğu avantajların bilinirliğini artıracağına inanıyoruz. Türkiye'nin en önemli finansal markası olan Ziraat Finans Grubu'nun Bankkart markasının Messi ile buluşması bize büyük heyecan veriyor" ifadesine yer verildi.

Mastercard Türkiye ve Azerbaycan Genel Müdürü Avşar Gürdal ise, "Ziraat Bankası ile Mastercard'ın Bankkart kampanyasında, Lionel Messi'yi küresel sponsorluk varlıklarımızdan biri olarak konumlandırıyoruz. Bu ortaklık, Ziraat Bankası ile olan uzun vadeli işbirliğimizi güçlendirecek" sözlerini kaydetti.