ZİMBRU FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE 📺 | Fenerbahçe maçı saat kaçta? Zimbru – Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme çeşidi rövanş maçında Fenerbahçe, Zimbru ile kozlarını paylaşacak. Birinci maçta 5-0 galip gelen Fenerbahçe, bu maçı da farklı kazanmak istiyor. Fenerbahçe'de yeni transferlerin bu maçta da alanda olması bekleniyor. Maçın yayın saati, kanalı ve mümkün 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Pekala, Fenerbahçe maçı saat kaçta? Zimbru - Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Yeni dönemde 3 kulvarda yarışacak olan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme tipinde FC Zimbru ile kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm ayrıntılar merak edilyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Pekala, Zimbru - Fenerbahçe maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ZİMBRU - FENERBAHÇEMAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Zimbru - Fenerbahçe maçı 1 Ağustos Salı günü saat 20:30'da oyanancak. Karşılaşma S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak.

AVRUPA'DA 256. MAÇ

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında bugüne kadar 255 sefer uzunluk gösterdi. 96 maçta galibiyet alan Fenerbahçe, 55 gayrette berabere kalırken 104 maçta da alandan mağlubiyetle ayrıldı. Geride kalan karşılaşmalarda Kanarya rakip fileleri 331 defa havalandırırken, kalesinde ise 367 gol gördü.

İRLANDALI HAKEM ROB HARVEY DÜDÜK ÇALACAK

Zimbru ile Fenerbahçe ortasında oynanacak karşılaşmada İrlandalı hakem Rob Harvey düdük çalacak. Harvey'in yardımcılıklarını Robert Clarke ve Wayne McDonnell yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Paul Mclaughlin olacak.

EMRE MOR DAHİL EDİLMEDİ

Fenerbahçe'nin Zimbru ile oynayacağı rövanş maçına UEFA listesinde yer alan Emre Mor dahil edilmedi. Tıbbın birinci maçında sakatlanan ve oyundan çıkan Emre Mor, rövanş müsabakasında yer almayacak.

Sarı-lacivertli grubun Zimbru maçı kafilesi şu halde:

"Altay Bayındır, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Luan Peres, Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, Burak Kapacak, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko, Michy Batshuayi, Serdar Dursun, Efekan Karayazı, Bora Aydınlık."

Fenerbahçe'nin UEFA'ya bildirdiği listede kadroya yeni katılan Rodrigo Becao, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz yer almadı. Bu oyuncuların yanı sıra Gustavo Henrique, Diego Rossi, Willian Arao, Joao Pedro, Lincoln Henrique, Emre Demir ve Nazım Sangare de vazife alamayacak isimler ortasında.

Öte yandan Brezilyalı futbolcu Rodrigo Becao'nun bir sonraki maçta misyon alması bekleniyor. Sarı-lacivertliler, Zimbru karşısında tipi geçmesi halinde bir sonraki çeşitte Differdange-Maribor eşleşmesinin kazananıyla gayret edecek.

ASpor CANLI YAYIN