‘Zaha’nın Galatasaray’daki maçlarını izlediniz mi?’ Pierre Sage’den canlı yayında Zaha itirafı


Galatasaray'dan sezon başında Fransa'nın Lyon takımına kiralanan Wilfried Zaha yeni takımında da huzursuzluğa neden oldu.


Galatasaray'da forma giyerken Teknik Direktör Okan Buruk ile sık sık sorunlar yaşayan Fildişili yıldız, sarı - kırmızılılardan adeta kaçarak gitmişti.


LYON'DA DA SORUNLARIN MERKEZİ OLDU

32 yaşındaki oyuncu Fransa'da da sorunların merkezinde yer alan isim oldu. Yıldız oyuncu fizik-kondisyon antrenmanlarına katılmayı reddettiği için Teknik Direktör Pierre Sage ile tartışma yaşadı.


Sage de Wilfried Zaha'yı kadro dışı bıraktı. 45 yaşındaki teknik adam dün akşam katıldığı bir canlı yayında Fildişili oyuncuyla ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.


Takımdaki oyuncuların durumlarıyla ilgili bilgiler veren Sage, Zaha'nın kadro dışı bırakılması ve şu andaki durumuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Şu anda antrenman yapıyor ve Le Havre maçı için çalışıyor. Geçen hafta onunla yaşadığımız sorunlar hakkında iyi bir görüşme yaptım."


"Amaç cezalandırmak için cezalandırmak değil. Kulüpte kendisinden ne beklendiğini anlaması gerekiyor ve ona Wilfried Zaha'yı kadromuza kattığımızı, dolayısıyla Wilfried Zaha'ya sahip olmak istediğimizi söyledim. Şu an için bu karar onun oyuncu olarak yetenekleriyle ilgili değil, takımla birlikte mücadele etmesiyle ilgili."


TARAFTARLAR DA TEPKİLİ

Zaha'ya Lyon taraftarları da tepki gösteriyor. Özellikle dün akşam ki yayının ardından Teknik Direktör Pierre Sage eleştirilerin odak noktası oldu. Sage'ye; 'Zaha'yı transfer etmeden önce Galatasaray'daki maçlarını izlediniz mi?' şeklinde tepki gösterildi.