Youssef En-Nesyri formunu yakalıyor! Fenerbahçe’nin golcüsü Bodrum’a karşı da sahnede…

Fenerbahçe, Süper Lig'in 10. haftasında sahasında Bodrum FK'yı ağırlıyor. Sarı-Lacivertliler, karşılaşmanın henüz 15. dakikasında attığı golle öne geçmeyi başardı.

MOURINHO'DAN ÇİFT FORVET TERCİHİ

Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, son oynanan Manchester United maçının kadrosuna göre 5 değişiklik yaptı. Portekizli çalıştırıcı, Manchester United müsabakasında ilk 11'de sahaya sürdüğü isimlerden Çağlar Söyüncü, Mert Müldür, Dusan Tadic ve Sebastian Szymanski'yi Bodrum FK maçında yedek soyundururken, bu isimlerin yerine Rodrigo Becao, Filip Kostic, İrfan Can Kahveci ve Edin Dzeko'ya şans verdi. Mourinho, cezalı olan Fred'in yerine de İsmail Yüksek'i oynattı. Sipay Bodrum FK karşısında kalede Dominik Livakovic'e şans veren Mourinho, savunma 4'lüsünü Bright Osayi-Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku ve Filip Kostic'ten oluşturdu. Orta sahada İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, Sofyan Amrabat ve Allan Saint-Maximin'e şans veren Portekizli çalıştırıcı, hücumda ise Edin Dzeko ve Youssef En-Nesyri'yi sahaya sürdü.

PERDEYİ EN-NESYRI AÇTI

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük beklentilerle Sevilla'dan kadrosuna kattığı Youssef En-Nesyri, Sarı-Lacivertliler'deki macerasına pek iyi başlayamamıştı. Eleştirilerin hedefi haline gelen Faslı yıldız, son dönemde form tutmaya başladı. Youssef En-Nesyri, Edin Dzeko ile birlikte 11 başladığı Bodrum FK mücadelesinin 15. dakikasında İrfan Can Kahveci'nin sağ kanattan ortasında Edin Dzeko'dan önce dokunarak topu uzaklaştırmak isteyen Diogo Sousa'nın sektirdiği topu kafayla ağlara yolladı ve takımını öne geçirdi.

BU SEZON İLK KEZ...

Youssef En-Nesyri, bu sezon Fenerbahçe formasıyla üçüncü golünü atarken bu sezon ilk kez iki resmi maçta üst üste ağları havalandırmayı başardı. Hafta arasında 1-1 sona eren Manchester United maçında takımının beraberlik golünü atan Faslı yıldız, Bodrum FK maçını da boş geçmedi.