Yılmaz Özdil’den Mourinho sözleri: Hayatının en büyük hatasını yaparak nasıl bir ülkeye geldiğini anlamıştır

Gazeteci Yılmaz Özdil, derbi sonrası Jose Mourinho'ya yapılan eleştirilerle ilgili konuştu. Özdil, "Sekizinci sınıf topçular yorumcu olmuşlar, Mourinho'yu istifaya falan davet ediyorlar. Mourinho hayatının en büyük hatasını yaparak nasıl bir ülkeye ...

Gazeteci Yılmaz Özdil, derbi sonrası Jose Mourinho'ya yapılan eleştirilerle ilgili konuştu. Özdil, "Sekizinci sınıf topçular yorumcu olmuşlar, Mourinho'yu istifaya falan davet ediyorlar. Mourinho hayatının en büyük hatasını yaparak nasıl bir ülkeye geldiğini anlamıştır. Bence derbi bu" dedi.

Yılmaz Özdil, kendine ait YouTube kanalında Jose Mourinho’ya yapılan eleştirileri değerlendirdi.

İşte Yılmaz Özdil'in değerlendirmelerinden öne çıkanlar:

"Jose Mourinho denilen adamın kupaları alt alta yazdığımızda 9 sayfa falan tutuyor. Biz 3 haftada adamın futbol bilmediğini anladık. Mourinho da artık sanırım nasıl bir ülkeye geldiğini anlamıştır, eminim.

Daha sezon yeni başladı Bismillah, Fenerbahçe başkanını İzmir'de yerlerde sürüklediler. İngilizce bile bilmeyen gazeteci, elinde cep telefonuyla Google Translate ile soru sormaya çalışıyor Mourinho'ya. Dünyanın en cahil medyasıyla karşı karşıya.

Sekizinci sınıf topçular yorumcu olmuşlar, Mourinho'yu istifaya falan davet ediyorlar. Mourinho hayatının en büyük hatasını yaparak nasıl bir ülkeye geldiğini anlamıştır. Bence derbi bu."