Yıldızlar geçidi

Bordo-mavili grubun coştuğu gecede, süper ikili taraftarlara resital sundu Trezeguet 1 gol, 2 asist; Pepe ise 1 gol ve 1 asistle Fatih Karagümrük’ü devirdi.

Trabzonspor, geriye düştüğü maçta farka koştu... En son Hatayspor maçında ağları sarsan Bardhi, perdeyi açarken, birinci kere alana kaptan çıkan Edin Vişça da performansıyla alkış aldı. Bordo-mavilliler'in Boşnak yıldızı, Biraschi'nin kendi kalesine attığı golde de topu ceza alanına yollayan isimdi. Lakin gecenin kahramanları tartışmasız Trezeguet ile Nicolas Pepe'ydi. 14 maç sonra birinci 11'de alana çıkan Fildişi Kıyılı yıldız, birinci yarıda iki net konumdan yararlanamamasına karşın, ikinci yarıda şahane futboluyla kalitesini alana yansıttı.

Önce 70'te Trezeguet'nin attığı golün asisti yapan Pepe, altı dakika sonra ise bu kere kendisi ağları havalandırdı. Fildişili, geçen hafta Alanya karşısında da grubunun tek golünü atmıştı. Gecenin bir öteki yıldızı Trezeguet ise bir maçlık suskunluğunu Karagümrük karşısında bozdu. Hatay, Pendik ve A.Demir maçlarında gol sevinci yaşayan Mısırlı yıldız, dün de hem attı hem de Pepe'ye attırdı. Bir topu da direkten dönen Trezeguet, Umut Bozok'a da asist yaptı. 10 numaralı formayı fırtına geçirdikten sonra mükemmel oynayan Trezeguet, bu dönem ligde 8. defa gol sevinci yaşadı.

KARAKTER GÖSTERDİK

Maçın yıldızlarından Pepe, "Ne yazık ki maça uygun başlamadık fakat yeterli karşılık verdik ve geri döndük. İkinci yarı grup karakteri göstererek birçok gol attık. Farklı oyuncuların gol atması da ekip öz inancı için kıymetliydi. Golü kimin attığı değerli değil. Trezeguet ile olan konumda ben de vurabilirdim lakin değerli olan topun kaleye gitmesiydi" dedi.

25

Geçen dönemden bu yana Harika Lig'de Trabzonspor formasıyla en fazla gol atan (19) ve gol katkısında bulunan oyuncu Trezeguet (19 gol & 6 asist).

6

Bordo-mavili formayla 11 maça çıkan Pepe, 4 gol ve 2 asistlik katkısıyla 6 gole direkt tesir etti.