Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın ile Martı’nın CEO’su Oğuz Alper Öktem tartıştı

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın ile Martı'nın CEO'su Oğuz Alper Öktem, sosyal medyada tartıştı. İkili arasında geçen tartışma gündem oldu.

Yemeksepeti kurucusu Nevzat Aydın ile Martı'nın CEO'su Oğuz Alper Öktem sosyal medya hesapları X üzerinden tartıştı.

Tartışma, Yemeksepeti'nin kurucusu ve eski CEO’su Aydın'ın Martı CEO'su Öktem'in "Cehennemden geçiyorsan, yürümeye devam edeceksin" notuyla paylaştığı videoya yanıt vermesiyle başladı.

Aydın, Öktem'in videolu paylaşımına "Arkadaşlar aranızda Alper’in yakın arkadaşı veya aile dostu falan varsa bi ‘abi napıyorsun kendine gel’ der misiniz size zahmet. Ben derim de dinlemez sanki" sözleriyle yanıt verdi.


ÖKTEM KURYELER ÜZERİNDEN YANIT VERDİ

Öktem ise bu sözlere Aydın'ın rakılı bir fotoğrafını eklediğini paylaşımındaki "Kelle koltukta, karın tokluğuna paket taşıyan kuryeler sayesinde zengin olup köşeye çekilip para yemiyorum" sözleriyle yanıt verdi.

Öktem, Aydın'a yanıt verdiği X paylaşımının tamamında şunları kaydetti:

"Ne yaptığımı hemen söyleyeyim sana. 220 bin emekçi kardeşiminin geleceği için canhıraş savaşıyorum. Kelle koltukta, karın tokluğuna paket taşıyan kuryeler sayesinde zengin olup köşeye çekilip para yemiyorum. Sen bunları kafana takma. Masanın başında bekleyen emekçiye söyle, sana bir bardak daha doldursun."


AYDIN: ZAMANINDA SANA YARDIMCI OLMUŞTUM

İkili arasında geçen diyaloglarla tartışma daha da büyüdü.

Aydın Öktem'e bu kez de şu sözlerle yanıt verdi:

"İyice saçmaladın be Alper. Zerre umurunda olsa ‘emekçi’ kardeşlerin keşke. Maymunluğun ve rol yapmanın da bir sınırı var. Şişeyle fotoğrafım çok güzel çıkmış; saklamıştım çok, nerden buldun? Pek köşeme çekilmiş de sayılmam; genç girişimcilere yardımcı oluyorum, zamanında sana da olduğum gibi."

ÖKTEM, AYDIN'I ENGELLEDİ

Martı CEO'su Öktem ise Aydın'ın Yemeksepeti işçilerinin kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğuna yönelik haberlerin ekran görüntüsünü paylaştı ve açıklamada 'Emekçi dostu seni' ifadelerine yer verdi.

Aydın, tartışmanın ardından Öktem'in kendisini engellediğini kaydetti. 

Tartışma X'teki engellemeyle sonlanırken Aydın, Öktem'in kendisini engellediğini şu sözlerle duyurdu:

"Beni bloklayıp kaçmayı tercih etmiş muhterem emekçi savunucusu. Halbuki daha yeni başlamıştık be Alper. Sana samimi tavsiyem ya politikacı ol - ki çok yakışır - ya da aktör - o konuda bayağı rezaletsin."