Will Smith eşinin açıklamalarına tepki gösterdi

Jada Pinkett ve Will Smith çifti arasında sular durulmuyor. Son olarak Pinkett Smith'in yazdığı kitaptaki anılar ve evlilikleriyle ilgili yaptığı açıklamalar Will Smith'i rahatsız etmiş görünüyor... Ünlü oyuncu, eşinin açıklamalarına tepki gösterdi.

2022’de gerçekleşen Oscar Ödül Töreni’nde Will Smith’in sahnede Chris Rok’a attığı tokatla Smith Ailesi magazin basınının gündemine oturdu. Daha önce de Jada Pinkett Smith’in özel hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalar dikkat çekerken üstüne gelen tokat skandalı çiftin ilişkisini pek çok kişinin ilgi odağı haline getirdi.

Son günlerde de bu sansasyonel çiftten Jada Pinkett Smith’in kaleme aldığı anılar gündemde. Ancak Pinkett Smith’in samimi açıklamaları eşi Will Smith’i pek de mutlu etmiş görünmüyor.

Will Smith, yıllarca süren duygusal körlükten sonra bu açıklamaların kendisini uyandırdığını söylüyor.

Smith eşinin açıklamalarına tepki göstererek şunları söyledi: “Hayatınızın yarısından fazlasını birisiyle birlikte geçirdiğinizde, bir çeşit duygusal körlük ortaya çıkıyor. Ve onların gizli nüanslarına ve ince güzelliklerine karşı duyarlılığınızı çok kolay bir şekilde kaybedebilirsiniz.”


Smith ayrıca açıklamaların kendisini bir nevi uyandırdığını söyledi ve eşinin anladığından daha dayanıklı, akıllı ve şefkatli olduğunu da ekledi.

Ünlü oyuncunun yorumları Pinkett Smith’in yedi yıldır gizlice ayrı yaşadıklarını açıklamasından birkaç gün sonra geldi.

Pinket Smith şu açıklamaları yapmıştı: “Sanırım 2016’ya geldiğimizde denemekten yorulmuştuk. Sanırım ikimiz de hâlâ diğer kişinin nasıl olması gerektiğine dair fantezimizde sıkışıp kalmıştık. Boşanmamız için asla bir neden olmayacağına dair bir söz verdim. Ne olursa olsun çalışacağız diye. Bu sözümü bozamadım.”


Ayrıca Pinkett Smith, ilişkilerinin durumunu neden daha önceden duyurmadıklarını da şu şekilde açıkladı. “Biz hâlâ ikimiz arasında nasıl ortaklık kuracağımızı çözmeye çalışıyorduk. Ve biz bunu anlamamıştık” dedi.

Ayrı yaşayan çift, 1997 yılında evlendi ve iki çocukları oldu.