WhatsApp dört gözle beklenen yeni özelliğini açıkladı: Zamandan tasarruf edilecek

Dünyaca ünlü anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kendisini geliştirmeye ve bünyesine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Kullanıcıların uzun süredir dört gözle beklediği özellik nihayet geldi.

WhatsApp, dünya genelinde en çok tercih edilen anlık mesajlaşma uygulaması olarak sürekli yenilikler sunmaya devam ediyor. Özellikle İOS kullanıcıları için sevindirici bir gelişme yaşandı. 

Daha önce Android kullanıcılarına sunulan ve zaman tasarrufu sağlayan bir özellik artık İOS platformunda da aktif hale geldi.

WHATSAPP VİDEOLARI HIZLI İZLEME SEÇENEĞİ EKLEDİ 

Son yıllarda kullanıcıların video ve ses içeriklerini daha hızlı tüketme eğilimi artarken, bu yeni özellik, iOS kullanıcılarına farklı hız seçenekleri sunuyor. Artık kullanıcılar, 24.20.78 sürümünde videolarını normal hızda, 1.5 kat ya da 2 kat hızda izleyebilecekler.

Bu sayede uzun videoları daha kısa sürede tamamlamak mümkün hale geliyor. Hız ayarını, oynatma çubuğunun yanındaki hızlı erişim butonuyla kolayca değiştirebilirsiniz.

Ayrıca, WhatsApp’ın son güncellemesiyle birlikte ‘Picture-in-picture’ (PIP) modu da tanıtıldı. Bu özellik, videoları izlerken diğer sohbetlere göz atmanızı veya farklı uygulamaları kullanmanızı sağlıyor. PIP modu, video ekranının boyutunu ayarlamanıza ve istediğiniz yere taşımanıza olanak tanıyarak daha esnek bir deneyim sunuyor.