Volkan Demirel’den Fenerbahçe’ye derbi sonrası olay sözler! ‘Taçtan 2 tane gol yedi’


Genç teknik direktör Volkan Demirel, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin sahasında ezeli rakibi Galatasaray'a 3-1 kaybettiği maçı yorumladı.


G.SARAY'IN İSTEDİĞİ OLDU

TV100'de konuşan Volkan Demirel, skoru beklemediğini belirterek, "Derbilerde sonucu kestirmek zordur deriz ama bazen oyunun içindeki akış maçın nereye gidebileceğini gösteriyor. Daha da farklı olabilirdi. Belki ilk 10 dakika Fenerbahçe iyi başladı ancak daha sonra Galatasaray'ın istediği oldu" dedi.


TAÇTAN 2 TANE GOL YEDİ

Fenerbahçe'nin taçtan 2 gol yediğini aktaran Demirel, "İkinci yarının başında tek değişiklik oldu ancak bence 2-3 değişiklik yapılabilirdi. Fenerbahçe bugün 2 tane taçtan gol yedi. Bunu Anadolu takımlarda yiyebilirsin ama Fenerbahçe ile bunu yemek bence irdelenmesi gereken bir konu" ifadelerini kullandı.


İKİNCİ GOLÜN SEBEBİ...

Fenerbahçe'nin derbideki oyun anlayışını eleştiren Volkan Demirel, "Fenerbahçe takımı duran toplarda adam adama oynayabilir bunu kabul edebilirim ama Fenerbahçe kendi seyircisi önünde adam adama bir yere kadar oynar, bir yerden sonra artık alan devreye girer. Mert Müldür'ün Yunus Akgün ile adam adama oynaması ikinci golün sebebiydi" şeklinde konuştu.


İLK 10 DAKİKA FENERBAHÇE VARDI

Galatasaray'ın derbide Fenerbahçe'den saha içinde ve tribünde baskı görmediğini dile getiren Demirel, "Gol öncesi Sara'nın şutu Galatasaray'ın ilk pozisyonuydu. Sonra gelen taç atışıyla beraber Galatasaray oyunu almaya başladı. Aslında ilk 10 dakika Fenerbahçe vardı. 10 ile Sara'nın şutuna kadar da aslında bir oyun yoktu iki takımda da. Galatasaray bugün çok baskı görmedi. Temas olarak da görmedi, seyirciden de görmedi çünkü seyirci de maça giremedi. 1-0 olunca ister istemez bir kırılganlık başlıyor. Fenerbahçe camiası da uzun süredir başarıya hasret. Hemen bir tedirginlik başlıyor. Bugünkü maçın skorunu belirleyen saha içindeki şartlardır" dedi.


İLK ÖNCE SAHADA KAZANACAKSIN

Maçın sonucunun hakeme bağlanamayacağını aktaran Volkan Demirel, "İlk önce sahada kazanacaksın sonra hakem konuşursun. Hakeme ne diyeceğiz burada? Başaktörler oyuncular ve teknik adam. Bunun başaktörleri sana filmin akışını vermiyorsa insanlar başka yerlere yönelmeye başlıyor" diyerek sözlerini noktaladı.