Victor Osimhen için Juventus itirafı ‘Galatasaray sadece geçici bir çözüm Ocak ayında…’


GİDECEK Mİ KALACAK MI?

Victor Osimhen Ocak ayında gidecek mi yoksa sezon sonuna kadar kalacak mı? Sarı-kırmızılı taraftarların yanıtını en çok merak ettiği konuların başında bu soru geliyor.


Galatasaray'a transferiyle hem Avrupa hem de Türkiye basınında geniş yankı uyandıran Victor Osimhen şimdilerde sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalacak olsa da hakkındaki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.


DEVLERLE ANILIYOR

Osimhen'in adı bugüne kadar Arsenal, Chelsea ve Juventus'la sık sık anıldı. Özellikle geçen yaz da kendisine talip olan Chelsea'ye gitmek için hevesli olduğu iddia edildi Osimhen'in.


Hakkındaki bir diğer iddia ise Nijeryalı yıldızın Ocak ayında Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde. Her ne kadar Galatasaray yönetimin 'sezon sonuna kadar takımda kalacak' açıklaması yapsa da söylentiler dinmiş değil.


FLAŞ SÖZLER

Tüm bu iddisların akabinde bu kez Napoli'nin eski sportif direktörü Mauro Meluso'don Osimhen açıklamaları geldi. Meluso hem oyuncunun Galatasaray'a transferi hem de Juventus iddiaları hakkında konuştu.


Vlahovic'i Arsenal'e göndermeye hazırlanan Juventus'un, Osimhen için ısrarcı olacağı kaydedilirken, Napoli'nin bu transfer sıcak bakmadığı belirtiliyor. Meluso ise oyuncunun Juventus ve Galatasaray transfer hakkında şu ifadeleri kullandı:


'GALATASARAY GEÇİCİ BİR ÇÖZÜM'

"Bu geçici bir operasyondu çünkü yaz transfer döneminde uygun bir yer bulamamıştı.... Artık Napoli'nin bir parçası olmak istemediğini ifade etmişti, en azından ilk birkaç ayı kaçırmaması için bir çözüm buldular."


'OCAK AYINDA GÖRECEĞİZ'

"Ocak ayında göreceğiz. Ben Napoli'ye gelmeden önce bile çok önemli bir teklif gelmişti ama De Laurentiis kulübün iyiliğini düşündüğü için bunu dikkate almadı. Yanlış değerlendirmeler yapmış olabilir ama bunu Napoli'nin rekabet gücü için yaptı, Osimhen öyle kolay bulabileceğiniz bir oyuncu değil."