Victor Osimhen hakkında çılgın iddia! Dünya basını bu haberi konuşuyor


Yaz transfer döneminde tüm dünyadaki en büyük bomba Victor Osimhen’in Galatasaray’a kiralık olarak gelmesiydi. Bu gelişme, dünya çapında ses getirdi, manşetleri süsledi. Corriere dello Sports’ta yer alan bir habere göre Cim Bom, yine aynı etkiyi yaratacak bir hamleye hazırlanıyor.


GALATASARAY KARNESİ

Victor Osimhen, Galatasaray forması ile bu sezon 4 resmi maça çıktı. Yıldız futbolcu bu süre zarfında 2 gol 4 asist yaptı.


ÇILGIN İDDİA

Yönetimin, dünyaca ünlü yıldızın bonservisini almayı çok istediği ve bunun için uğraştığı iddia edildi. Haberde, Osimhen-Galatasaray birlikteliği için ‘ilk görüşte aşk’ benzetmesi yapılarak, “Osi, yeni takımında çok mutlu. Sürekli formasını öpüyor, taraftarlara öpücükler yolluyor” ifadeleri kullanıldı.


CHELSEA'NİN TEKLİFİ HAZIR

Victor Osimhen, Cim Bom’a kiralanmadan önce Napoli ile yeni sözleşme imzalamış, serbest kalma bedeli 130 milyon Euro’dan 75 milyon Euro’ya indirilmişti. Yaz döneminde Nijeryalı forveti transfer etmek isteyen ancak başaramayan Chelsea’nin halen oyuncuyla ilgilendiği ve Galatasaray ile İngiliz devi arasında yarış yaşanacağı belirtildi.


Haberdeki bir başka iddia da Chelsea’nin Osimhen için ocakta Napoli’ye 75, Aslan’a ise 6 milyon Euro teklif edebileceği yönünde.


ARKADAŞLARINA ASLAN'I ANLATIYOR

Bir diğer İtalyan gazetesi olan Il Messaggero’daki haberde ise Victor Osimhen’in İtalya’daki arkadaşlarıyla yaptığı her görüşmede Galatasaray’a övgüler yağdırıp, ne kadar mutlu olduğunu anlattığı kaydedildi. Dünyaca ünlü forvetin, sosyal medyada sık sık Sarı-Kırmızılılar ile ilgili paylaşımlar yapması, bu haberi doğrular nitelikte.