Vahşetin filmi

Bodrum'da bir köpek daha silahla vuruldu. Röntgeni çekilen köpeğin vücuduna 50 saçma isabet ettiği görüldü.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üç hafta içerisinde silahla yaralanan iki köpek hayvanseverlerin desteği ile ölümden kurtarılıp sakat kalırken, bu kez bir sokak köpeği daha av tüfeği ile vuruldu.

Köpeğin çekilen röntgeninde vücuduna 50 saçma isabet ettiği görüldü.

İKİ KÖPEK SAKAT KALDI

Bodrum'da sokak köpeklerine yönelik silahlı şiddette artış yaşanıyor.

Üç hafta içerisinde Çiftlik ve Yalıkavak Mahalleleri’nde iki sokak köpeği silahla vuruldu, köpekler hayvanseverler tarafından veterinere götürüldü ve ayaklarına aldıkları ateşli silah yaralanmaları nedeniyle ampute edildi.


"YARGI CEZASINI VERSİN"

Son olarak Dereköy Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşların sokakta beslediği 'Gece' isimli köpeği kimliği belirlenemeyen kişi tarafından tüfekle ateş edildi.

Tüfek sesin duyan hayvanseverler sokağa çıktıklarında köpeği yerde yatarken gördü. Otomobile alınan sokak köpeği veterinere götürüldü.

Çekilen röntgende köpeğe en az 50 saçmanın isabet ettiği ve operasyona alınacağı belirtilirken hayvanseverler duruma tepki göstererek suçlu veya suçluların bulunmasını istedi.

Kamuran Çelik adlı vatandaş "Son bir ayda üç köpek ateş edilerek sakat bırakıldı. Yakalanmaları ve cezalandırılmaları için ne bekleniyor. Cezasını yargı versin, biz hayvanseverlere bırakmasınlar" diye konuştu.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.