ULUSAL PİYANGO AMORTİ NE KADAR 2024? | Büyük ikramiye amorti çeyrek, yarım tam bilete ne kadar?

Ulusal Piyango Yönetimi'nin büyük yılbaşı çekilişi için nefesler tutuldu. Büyük ikramiyeyi kazanma umuduyla bilet alan kimi vatandaşlar amorti ile amorti ile yetinmek zorunda kalırken çekilişe saatler kala arama motorlarında 'Milli Piyango amorti ne kadar 2024? Büyük ikramiye amorti çeyrek, yarım tam bilete ne kadar?' sorularının karşılığı araştırılıyor. Ayrıntılar haberimizde...

MİLLİ PİYANGO AMORTİ NE KADAR 2024? | Milli Piyango 2024 çekilişi için geri sayım devam ederken bilet alanlarda heyecan dorukta. Büyük ikramiye olan 400 milyon lira için bu yıl tamamı dağıtım garantisi verilirken amortiyle yetinecek olanlar da arama motorlarında araştırmalara başladı. Tam, yarım ve çeyrek biletlerde 2,3, 4, 5 bilenlerin ne kadar alacağı en çok merak edilen bahislerin başında geliyor. İşte Ulusal Piyango 2024 yılbaşı çekilişi ve amortisi hakkında tüm merak edilenler...

MİLLİ PİYANGO 2024 AMORTİ NE KADAR?

Amorti, son kazanan kategorisidir. Birincisi 0-4 ortası, ikincisi ise 5-9 ortasında olarak iki basamaklı iki sayı çekilir. Son basamağında bu iki sayıdan biri bulunan biletlere amorti denir. Bu sebeple amorti ölçüsü kişinin bileti satın aldığı fiyata nazaran belirleniyor. Buna nazaran bilete 400 TL ödeyen bir kişi amorti ikramiyesi olarak 400 TL alıyor.

MİLLİ PİYANGO BİLET NUMARANIZI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYIN

TAM, YARIM, ÇEYREK BİLET AMORTİSİ NE KADAR 2024?

Bu yıl Ulusal Piyango 2024 çekilişinde tam bilet amortisi 400 TL, Yarım bilet amortisi 200 TL, çeyrek bilet amortisi ise 100 TL oldu.

Çeyrek Bilet: 100 TL

Yarım Bilet: 200 TL

Tam Bilet: 400 TL

MİLLİ PİYANGO 2,3,4,5 BİLEN KAÇ TL ALIYOR?

Amorti sayıları, Ulusal Piyango biletinin son sayıları olarak bilinir. 2 tane amorti sayısı çekilir. Çekilen 2 sayıdan biri Ulusal Piyango biletinizin son sayısı ise, biletinize amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırmaktadır.

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ULUSAL PİYANGO AMORTİ HANGİ NUMARALARA ÇIKTI?

Milli Piyango çekilişi, 31 Aralık Pazar günü saat 18.30'da başlayacak. Çekiliş gün uzunluğu devam edecek ve saat 23.15'te amorti ve 400 milyon TL'lik büyük ikramiye çekilişi yapılacak.