Uğurcan Çakır’dan takım arkadaşlarına sert sözler: Utanç duyuyorum

Trabzonspor'un Göztepe'ye 2-1 yenildiği maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Uğurcan Çakır, sonuçtan dolayı utanç duyduğunu dile getirdi ve takım arkadaşlarının kaçak oynadığını söyledi. Trabzonspor'un kaptanı kaleci Uğurcan Çakır, Göztepe'ye 2-1 ...

Trabzonspor'un Göztepe'ye 2-1 yenildiği maçtan sonra değerlendirmelerde bulunan Uğurcan Çakır, sonuçtan dolayı utanç duyduğunu dile getirdi ve takım arkadaşlarının kaçak oynadığını söyledi.

Trabzonspor'un kaptanı kaleci Uğurcan Çakır, Göztepe'ye 2-1 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu ve takımının performansını eleştirdi.

İzmir'deki maçta 10 kişi kalan Göztepe'ye mağlup olan Trabzonspor, ligdeki ilk yenilgisini aldı. Kaleci Uğurcan Çakır yaptığı kurtarışlarla takımını ayakta tutmaya çalışsa da, uzatma dakikalarında gelen golde mağlubiyete engel olamadı.

Maçtan sonra yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuşan Çakır, "Maça aslında istediğimiz gibi başladık. 11'e 11'ken de Göztepe'nin baskı yapacağını düşünüyorduk, baskıdan iyi çıktığımızı düşünüyorum. Kırmızı karttan sonra bütün oyun planımız çöktü. Herkes kaçak oynamaya başladı, herkes saklandı. Bir kişi fazla oynuyorduk ama sanki Göztepe bizden daha fazla gibiydi." dedi.

Bu mağlubiyet nedeniyle utanç duyduğunu dile getiren Çakır, "Maçı daha çok isteyen Göztepe'ydi. Onları tebrik ediyorum. Bizim adımıza utanç duyuyorum. Böyle bir mağlubiyet yaşadığımız için. Takım olarak herkesin empati yapıp kendisini sorgulaması lazım. Daha çok çalışmak, daha çok beraber hareket etmek, arkadaşın için bir şeyler vermek çok önemli. Bu mağlubiyetten dolayı utanç duyuyorum." şeklinde konuştu.