Ucu görünmeyen bu kuyruğun sebebini öğrenen şaşkınlığını gizleyemedi

Kadıköy’de bir pastanenin önünde Dubai çikolatası almak için metrelerce uzayan kuyruk görenleri hayrete düşürdü. Vatandaşlar bu popüler tatlıyı denemek için saatlerce bekledi. Sıranın sonu görünmezken, sosyal medya kullanıcıları bu duruma şaşkınlıkla yaklaştı.

Son dönemin en popüler tatlarından biri olan Dubai çikolatası, Kadıköy'de bir pastanenin önünde adeta ucuz ekmek kuyruğunu andıran görüntüler oluşturdu. Dar gelirli ailelerin ucuz fiyata yemek yiyebilmek için sıraya girdiği kent lokantaları akıllara gelirken, bu defa vatandaşlar künefe, fıstık kreması ve çikolata kaplamasından oluşan bu tatlıyı denemek için saatlerce beklemeyi göze aldı. Hatta bu tatlı için 50 dolara varan fiyatlar ödemeye razı olanlar bile var.


Sosyal Medya Akımı: Dubai Çikolatası

Son aylarda tüm dünyayı etkisi altına alan Dubai çikolatası, sosyal medyada TikTok akımı haline geldi. Antep fıstığı kreması ve kadayıfla yapılan bu tatlının tarifi binlerce kişi tarafından denenirken, kullanıcılar deneyimlerini sosyal medyada paylaştı. Bu paylaşımlar milyonlarca insanın bu tatlının lezzetini merak etmesine yol açtı. Kadıköy'de Dubai çikolatası üreten bir pastane de bu akıma kapılanların uğrak noktası haline geldi.


Kadıköy’deki Görüntüler Şaşkınlık Yarattı

Kadıköy'de bir pastanenin önünde Dubai çikolatası almak için metrelerce uzayan kuyruk, görenleri şaşkına çevirdi. Vatandaşlar, sıranın sonunun görünmediği bu kuyruğa girerek saatlerce bekledi. O anları kaydeden bir sosyal medya kullanıcısının, "Bedava mı dağıtılıyor, benim mi haberim yok?" diyerek şaşkınlığını dile getirmesi, olayın ne kadar dikkat çektiğini gösterdi.