Twente Fenerbahçe maçı hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? Muhtemel 11’ler…

Fenerbahçe’nin Avrupa yolculuğundaki önemli virajlarından biri olan Twente maçı, büyük bir merakla bekleniyor. Bu zorlu mücadele için her iki takımın da sahaya çıkması beklenen muhtemel 11'ler ve karşılaşmanın saat, yayın bilgilerini sizler için derledik.

Avrupa sahnesinde Fenerbahçe’nin Twente ile oynayacağı kritik mücadele için geri sayım başladı. Sarı-lacivertli ekip, deplasmanda avantajlı bir skor arayacak. Peki, Twente Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı hangi kanalda yayınlanacak, saat kaçta başlayacak? İşte muhtemel 11'ler...

TWENTE FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Sarı-Lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi D Grubu 2. maçında bu akşam Twente ile karşı karşıya gelecek.

Ne zaman, nerede? Maç, 3 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de Hollanda'da, Twente'nin stadında oynanacak.

Kim yönetiyor? Karşılaşmayı İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek.

Nasıl izleyebilirim? Mücadeleyi TRT Spor kanalından ve TRT'nin dijital platformundan canlı olarak takip edebilirsiniz.

MUHTEMEL 11'LER

Twente: Unnerstall, Van Rooij, Hilgers, Kuipers, Regeer, Vlap, Wolfswinkel, Steijn, Ltaief, Lammers, 

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Djkiu, Becao, Oosterwolde, Amrabat, Fred, Szymansi, İrfan Can, Maximin, En Nesyri.


TEK EKSİK MUSRATI

Hollanda’da Ajax’a farklı yenilen ve ilk haftayı son sırada kapatan Kartal, seyircisinin önünde Eintracht Frankfurt’u devirip puan siftahı yapmaya çalışacak. İki takım tarihlerinde ilk kez karşılaşacak. UEFA Avrupa Ligi’ne kötü başlayan ve deplasmandaki 4-0’lık Ajax yenilgisiyle ilk haftayı 36. ve son sırada kapatan Beşiktaş, ikinci maçında Eintracht Frankfurt’u konuk edecek.

Siyah-beyazlılar hem puanla tanışmak hem de morallenmek için sahada olacak. İki takım, Avrupa kupalarında ilk kez karşılaşacak. Kupa 2’de iki şampiyonluğu bulunan (1980, 2022) konuk Alman ekibi ilk maçında Çek rakibi Viktoria Plzen ile 3-3 berabere kaldı. Bu sezonki 10 maçında tek yenilgisini Avrupa’da yaşayan Kartal’da sakatlığı bulunan Al Musrati forma giyemeyecek. Can Uzun’un da formasını giydiği Eintracht, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.