Twente – Fenerbahçe maçı CANLI

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, Hollanda ekibi Twente ile karşı karşıya geliyor. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de 5-1 yendiği rakibini deplasmanda da mağlup ederek kümelere kalmayı planlıyor. Karşılaşmada İtalyan hakem Fabio Maresca düdük çalıyor. Twente - Fenerbahçe maçının CANLI anlatımı ve tüm ayrıntıları fotomac.com.tr'de...

UEFA Konferans Ligi'nde yoluna küme evresinden devam etmek isteyen Fenerbahçe, Hollanda temsilcisi Twente ile play-off çeşidinde karşı karşıya geliyor. Kadıköy'de oynanan birinci maçtan 5-1 galibiyetle ayrılan sarı-lacivertliler, rakibini rövanşta da mağlup ederek kümelere kalmayı amaçlıyor.

Twente'nin konut sahipliğinde oynanan rövanşı İtalyan hakem Fabio Maresca yönetiyor. Uğraşın CANLI anlatımı ve tüm ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

TWENTE - FENERBAHÇE MAÇINDA BİRİNCİ 11'LER

Twente: Unnerstall, Sampsted, Bruns, Pröpper, Kjolo, Sadilek, Steijn, Van Wolfswinkel, Rots, Vlap, Ugalde

Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Becao, Oosterwolde, Fred, İsmail, Mert Hakan, Cengiz, Tadic, Dzeko

TWENTE - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANIYOR?

Twente - Fenerbahçe maçı S Sport Plus'tan canlı yayınlanıyor.

HEDEF 101. GALİBİYET

Bugün Twente ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Avrupa arenasındaki 260. maçına çıktı. Geride kalan 259 müsabakada 100 sefer rakiplerini deviren sarı-lacivertliler, 104 çabada ise yenilgi yaşadı. 55 maçta da alandan beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, 346 gol attı, kalesinde 369 gol gördü.

17 MAÇTA 1 MAĞLUBİYET

Son devirde oynadığı Avrupa maçlarında bileği güç bükülen Fenerbahçe, geçen dönemden bu yana yaptığı son 17 Avrupa gayretinde 13 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, 1 kere alandan mağlup ayrıldı. Konferans Ligi'nde ise oynadığı 7 maçın 5'ini kazandı, 2'sini kaybetti. 24 gol atıp, 8 gol yedi.

GALİBİYET YA DA BERABERLİK

Avrupa macerasına UEFA Konferans Ligi ikinci ön eleme tipinde başlayan Fenerbahçe, Moldova'nın Zimbru grubunu 5-0 ve 4-0'lık skorlarla eledi. Üçüncü ön eleme cinsinde da Slovenya'nın Maribor kadrosunu 3-1 ve 3-0'lık skorlarla saf dışı bırakarak ismini play-off tipine yazdıran sarı-lacivertliler, müsabakadan berabere ayrılsa dahi ismini kümelere yazdıracak.

Twente ise ikinci ön eleme çeşidinde İsveç'in Hammarby grubu, üçüncü ön eleme tipinde da Letonya'nın Riga grubunu eledi.

UEFA Konferans Ligi küme kuraları da 1 Eylül Cuma günü çekilecek.