TWENTE FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE | Twente – Fenerbahçe maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe, Avrupa Ligi 2. hafta maçındaHollanda takımı Twente'ye konuk olacak. Grolsche Veste’deki uğraştan 3 puanla ayrılarak 2'de 2 yapmayı hedefleyen sarı-lacivertliler, Twente ile tarihinde 5. kere karşılaşacak. İngiliz hakem Chris Kavanagh'ın düdük çalacağı maçın yayın saati, kanalı ve beklenen 11'leri merak ediliyor. Pekala Twente - Fenerbahçe maçı ne vakit, saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi'nin 2. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Twente'nin konuğu olacak. De Grolsche Veste'deki gayretten 3 puanla İstanbul'a dönmek isteyen sarı-lacivertliler, Avrupa Ligi'nde 2'de 2 gayesiyle alana çıkacak. Birinci müsabakada Union Saint-Gilloise'yi deviren Kanarya'da sakatlıkları bulunan Çağlar Söyüncü ve İrfan Can Eğribayat, idmanlara katılmadı.

TWENTE- FENERBAHÇEMAÇI NE VAKİT, SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Twente - Fenerbahçe maçı 3 Ekim Perşembe günü saat 22.00'de oynanacak. Müsabaka TRT Spor'da canlı yayınlanacak.

👉TWENTE- FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE👈

TWENTE- FENERBAHÇEMAÇI BEKLENEN 11'LER

Twente: Unnerstall, Van Rooij, Hilgers, Hoorenbeeck, Kuipers, Vlap, Regeer, Stejin, Wolfswinkel, Ltaief, Lammers.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Becao, Djiku, Jayden, Amrabat, Fred, Tadic, Szymanski, Maximin, Dzeko.

İLK 3 MAÇTA GALİBİYET

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta maçında, deplasmanda karşılaşacağı rakibiyle 5. defa kozlarını paylaşacak. Tertibin birinci haftasında Belçika takımı Union Saint-Gilloise ile karşılaşan sarı-lacivertliler, yeni formatta oynadığı birinci maçında 3 puan kazandı. Hollanda temsilcisi ise Manchester United ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Süper Lig'de son olarak Antalyaspor'u mağlup eden Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde oynayacağı ikinci maçta da galibiyet hedefliyor.

TWENTE BEŞİKTAŞ'I DA KONUK EDECEK

Twente, bu dönem Avrupa kupalarına UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Tipinden başladı. Avusturya takımı Salzburg'a birinci maçta 2-1 mağlup olan kırmızı-beyazlılar, rövanşta da 3-3 berabere kalarak yoluna Avrupa Ligi'nden devam etti. Twente, birebir vakitte bu tertibin son maçında 30 Ocak Perşembe günü Beşiktaş'ı konuk edecek.

AVRUPA KUPALARINDA 276. RANDEVU

Fenerbahçe, Twente ile tarihinde 5. sefer karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, rakibiyle birinci olarak 2009-2010 döneminde Avrupa Ligi'nde birebir kümede yer aldı. Kadıköy'de oynanan karşılaşmayı konuk grup (2-1) kazanırken, Hollanda'da oynanan çabayı ise Fenerbahçe 1-0'lık skorla kazandı. Taraflar geçen dönem ise UEFA Konferans Ligi Play-Off cinsinde kozlarını paylaştı. Kanarya, birinci maçı 5-1, rövanşı ise 1-0 kazanmayı başardı.

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında bugüne kadar 275 kere uzunluk gösterdi. Sarı-lacivertliler, bu süreçte 110 galibiyet alırken, 109 maçta da mağlubiyet yaşadı. 56 karşılaşmada ise rakipleriyle berabere kaldı. Kanarya, geride kalan müsabakalarda rakip fileleri 376 defa havalandırırken, kalesinde ise 392 gol gördü.

Sarı-lacivertliler, UEFA Kupası ve UEFA Avrupa Ligi isimleriyle düzenlenen tertipte 138. imtihanına çıkacak. Kanarya, bu kulvarda oynadığı 137 uğraşta 61 galibiyet, 33 beraberlik ve 43 yenilgi aldı. Bu süreçte 193 gole imza atan Fenerbahçe, kalesinde ise 172 gol gördü.

HOLLANDA KADROLARI İLE 23. KEZ

Fenerbahçe, bugüne kadar Hollanda takımlarıyla 22 karşılaşmaya çıktı. DWS Amsterdam ve Ajax ile Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası; AZ Alkmaar ile UEFA Kupası'nda karşılaşan sarı-lacivertliler, Feyenoord ile Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde oynadı ve daha sonra Avrupa Ligi'nde tıpkı kümede yer aldı. Fenerbahçe, en fazla maçı PSV Eindhoven'a karşı yaptı. Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda karşılaşan taraflar iki kere de Şampiyonlar Ligi küme evresinde kozlarını paylaşarak toplam 6 sefer çaba etti. Kanarya, Hollanda temsilcilerine karşı 9 galibiyet, 4 beraberlik alırken, 9 sefer de mağlup oldu.

HOLLANDA LİGİ'NİN DÖRDÜNCÜSÜ

Twente, Hollanda Eredivisie'de 7 maça çıktı. Kırmızı-beyazlılar, ligde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ligde oynadığı son 3 maçta galibiyet elde eden Twente, 14 puanla 4. sırada yer alıyor.

İNGİLİZ HAKEM DÜDÜK ÇALACAK

Twente ile Fenerbahçe ortasında oynanacak karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Chris Kavanagh düdük çalacak. Kavanagh'nin yardımcılıklarını Lee Betts ile James Mainwaring yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Sam Barrott olacak. Müsabakanın Görüntü Yardımcı Hakemi (VAR) koltuğunda İngiliz Stuart Attwell oturacak. AVAR'da ise David Coote eşlik edecek.