Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ, MHP lideri Bahçeli’yi ziyaret etti

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Üstündağ, MHP lideri Bahçeli'yi ziyaret etti

T24 Haber Merkezi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile görüştü. 

TVF'nin sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada görüşlerine yer verilen Mehmet Akif Üstündağ, "Sayın Bahçeli, Türk voleybolunun son yıllarda milletlerarası alanda elde ettiği başarıları yakından takip ettiğini; ülkemizi her platformda layıkıyla temsil etmelerinden dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Çalışmalarımızı yakından takip etmeyi ve desteklemeyi sürdüreceğini dile getirdi. Ülkemizin gurur kaynağı olan Filenin Sultanları'na sevgilerimizi saygılarımızı iletmemizi istedi" diye konuştu.

Bahçeli'ye isminin yazılı olduğu milli takım forması hediye eden Üstündağ, "Sayın Devlet Bahçeli’ye ziyaretimizde göstermiş olduğu samimi ilgi ve destekleri için çok teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın özverili destekleri bizlere başarı ve dayanışmayı getirmiştir. Bu çizgimizi de her daim koruyacağız" dedi.

 

 

Günün öne çıkan haberleri... 

TIKLAYIN - Çok sayıda suç kaydı var: Beyoğlu’nda polisin boynunu bıçakladı!

TIKLAYIN - Cinsel ilişki videosu iddiasıyla gündeme gelen Elif Karaarslan'ın takipçi sayısı hızla artıyor

TIKLAYIN - Bakanlık yeni liste yayınladı: İşte sucuk diye eşek eti yediren firmalar

TIKLAYIN - Gaziantep'te aile katliamı: 6 ölü!

TIKLAYIN - Erdoğan'dan "tokalaşma" ve "çözüm süreci" açıklaması: Meseleleri terör dışı yöntemlerle ortadan kaldırmaya her zaman varız

TIKLAYIN - Erdoğan'dan kabinede değişiklik mesajı

TIKLAYIN - AKP'de "Burger King" kavgası: "İl başkanı ve belediye başkanları görevden alınsın" çağrısı

TIKLAYIN - 65 doktor, hemşire ve sağlık görevlisi Gazze'de gördüklerini anlattı: Kafasından vurulmuş 18 aylık bebek, ölmeyi isteyen çocuklar ve açlık...

 "Yunanistan’da Müslüman, Türkiye’de gavur tohumu"; Kayıp bir kuşağın hikâyesi 'Mübadele'