Türkiye Teknoloji ve Girişimcilik Ekosistemi 23 Ekim’de Webrazzi Summit 2024’te buluşuyor!

Türkiye'nin önde gelen teknoloji ve girişimcilik etkinliği olan Webrazzi Summit 2024, 23 Ekim'de Wyndham Grand İstanbul Levent'te düzenlenecek. Açılış konuşmasını Webrazzi'nin Kurucusu ve CEO'su Arda Kutsal'ın yapacağı etkinlik, sektördeki uzman konuşmacıları ve katılımcıları bir araya getirerek girişimcilik ve teknoloji dünyasının gündemini belirleyecek.

Webrazzi Summit 2024’te, e-ticaret, fintech, dijital pazarlama, yapay zeka ve sürdürülebilirlik gibi geniş bir yelpazede konular ele alınacak. Hem Türkiye'deki hem de uluslararası alanda öne çıkan konulara dair konuşmalar ve panellerle, 2024’ün en dikkat çekici trendleri ve 2025’in öngörüleri paylaşılacak.

NETWORKING VE FUAYE ALANINDA İŞ BİRLİĞİ FIRSATLARI

Etkinlik boyunca katılımcılar, 5 farklı salonda eşzamanlı gerçekleşecek oturumlarda sektörün uzmanlarıyla buluşacak. Networking fırsatları sunan kahve molaları ve fuaye alanındaki iş birliği imkanları, şirketleri ve girişimcileri tanıma fırsatı sunacak.

GİRİŞİMCİLER İÇİN STARTUP LOUNGE FIRSATI

Webrazzi Summit 2024’ün önemli bileşenlerinden biri olan Startup Lounge, gelecek vadeden 40 girişimi yatırımcılarla buluşturacak. Startup Lounge, dijital dünyaya yenilik getiren girişimcilere destek sağlayarak katılımcılarla tanışma fırsatı sunacak.

WEBRAZZİ ETKİNLİKLER UYGULAMASI İLE KOLAYLIK

Etkinlik deneyimini daha da ileri taşıyan Webrazzi Etkinlikler uygulaması ile katılımcılar, etkinlik programına hızlıca erişebilir ve QR kod ile etkinliğe giriş yapabilirler. Ayrıca, uygulama üzerinden prestijli katılımcılarla toplantılar ayarlamak ve diğer katılımcılarla iletişim kurmak mümkün olacak.

WEBRAZZİ SUMMIT 2024'E KATILMAK İÇİN ERKEN KAYIT FIRSATLARI

Türkiye İş Bankası, Papara, Sahibinden.com, Sipay, Turkcell ve Trendyol gibi birçok değerli sponsorun desteğiyle gerçekleşecek olan Webrazzi Summit 2024’e katılmak için erken kayıt indirimlerinden yararlanarak bilet alabilirsiniz. Bu eşsiz etkinliği kaçırmayın ve 23 Ekim'de Wyndham Grand İstanbul Levent'te bize katılın!