Türkiye Karadağ ilk 11’i! Türkiye’nin Karadağ maçı 11’i belli oldu mu, ilk 11’de kimler var?

Türkiye Karadağ maç kadrosu ilk 11! Türkiye A Milli Futbol Takımımız bu akşam Karadağ ile UEFA Uluslar Ligi maçına çıkacak. Türkiye'nin Karadağ ile oynayacağı maçın 11'leri ve yedekleri belli oluyor. Türkiye Karadağ ilk 11 esame listesi asıldı. Peki ...

Türkiye Karadağ maç kadrosu ilk 11! Türkiye A Milli Futbol Takımımız bu akşam Karadağ ile UEFA Uluslar Ligi maçına çıkacak. Türkiye'nin Karadağ ile oynayacağı maçın 11'leri ve yedekleri belli oluyor. Türkiye Karadağ ilk 11 esame listesi asıldı. Peki, Türkiye'nin Karadağ maçı 11'i belli oldu mu, ilk 11'de kimler var, yedekler kimler? İşte Türkiye Karadağ maç kadrosu ilk 11 haberimizde...

TÜRKİYE KARADAĞ İLK 11

Türkiye'nin Karadağ maçı 11'leri henüz belli olmadı. 11'ler açıklandığında haberimizde yer alacak. Muhtemel 11 ise şöyledir:

Türkiye'nin Karadağ maçı muhtemel 11'i:Uğurcan, Mert Müldür, Merih, Abdülkerim, Ferdi, Hakan, Orkun, Arda Güler, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu, Barış Alper Yılmaz.

Milli takımda, Galler karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle İzlanda maçında forma giyemeyen Barış Alper Yılmaz, Karadağ'a karşı takımdaki yerini alabilecek.

Ay-yıldızlı ekipte, Mert Günok ve İsmail Yüksek sakatlıkları nedeniyle aday kadrodan çıkarılırken, kaleci Berke Özer aday kadroya dahil edildi.

A Milli Takım'ın aday kadrosunda Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak sakatlıkları sebebiyle yer almadı.

TÜRKİYE KARADAĞ YEDEKLER

Türkiye'nin Karadağ maçı yedekleri de 11'in açıklanmasının ardında belli olacak.

TÜRKİYE KARADAĞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Türkiye Karadağ maçını TV8'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Türkiye Karadağ maçını TV8'in yanı sıra EXXEN'den de izleyebilirsiniz.

TÜRKİYE KARADAĞ MAÇI SAAT KAÇTA?

Türkiye Karadağ maçı saat 21.45'te başlayacak.