TRANSFER HABERLERİ – Galatasaray’dan Zidane sürprizi! 16’lık yıldıza kanca

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: 2. Transfer ve Tescil Devri için çalışmalarına sürat veren Galatasaray, bir yandan geleceğe yatırım yapmak için yeni yıldız adayları arıyor. Bu doğrultuda harekete geçen sarı-kırmızılılar, New York FC forması giyen Zidane Yanez'i yakın takibe aldı. İşte ayrıntılar... (GS spor haberi)


Süper Lig'de başkan pozisyonda bulanan Galatasaray'ın scoutları dünyanın her yerinde genç yetenekleri yakından izliyor.


Bolivya'da devam eden CONMEBOL 15 Yaş Altı Futbol Şampiyonası da sarı-kırmızılıların scoutlarının yakın takibi altında.


Yeni Asır'ın haberine nazaran, geleceğin potansiyel yıldızlarını izleyen ve not eden kurmayların şu ana kadar üzerinde sıklıkla durduğu isim Şili'nin 4 gollü yıldızı Zidane Yanez oldu.


İlk tıp maçları sonunda kaydettiği 4 golle gol krallığında tepede bulunan 2008 doğumlu yıldız adayı halihazırda ABD Ligi gruplarından New York FC'nin takımında yer alıyor.


Aynı vakitte İngiliz devi Manchester City'nin de sahibi olan City Group'un bir modülü olan New York'un oyuncusu Zidane Yanez, tıpkı vakitte Fransızların efsane yıldızı Zinedine Zidane ile tıpkı ismi taşıdığı için de dikkat çekiyor.


16 yaşındaki futbolcu, ABD ve Porto Riko'nun alt yaş ulusal gruplarında oynamasına karşın sonunda Şili'yi temsil etmeye karar verdi.


Şili U-15 Ulusal Kadrosu'nun müsabakalarını yakından takip eden Galatasaray scout takımının, duruma nazaran Bolivya'da oynanacak finale bir gözlemci göndermesinin de gündemde olduğu öğrenildi.


Zidane Yanez'in MLS takımıyla olan mukavelesi 31 Aralık 2028'e kadar devam ediyor.


Şilili futbolcunun kontratında kulüp taraflı 1 yıl opsiyon da bulunuyor.