TRANSFER HABERLERİ | Fenerbahçe’ye Atletico Madrid’den sol bek!

Fenerbahçe'de yetenekli sol bek Jayden Oosterwolde'nin sakatlığı sebebiyle dönemi kapattığı öngörülüyor. Sarı lacivertlilerin savunma çizgisine yapacağı yeni desteğin ise LaLiga devi Atletico Madrid'den olacağı açıklandı. Dönem sonunda kontratı bitecek olan sol bek için İspanyol takımı ile görüşmeler başladı. İşte ayrıntılar... | Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri (FB spor haberi)


Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki yetenekli sol beki Jayden Oosterwolde, Samsunspor maçının 73. dakikasında yaşadığı sakatlık sebebi ile oyuna devam edememişti.


Sarı lacivertli kulübün yaptığı açıklamada, Hollandalı oyuncunun sol dizinde ön çapraz bağ rüptürü tespit edildiği belirtildi.


Oosterwolde'nin sakatlığı sonrası sol bekte verilen alarm için Fenerbahçe, Atletico Madrid'den o yıldızı getirmek için kolları sıvadı.


Reinildo Mandava, 2022 yılının Ocak ayından bu yana LaLiga devinde forma giyiyor. Yeni piyasa kıymeti 9 milyon Euro.


Mozambikli oyuncunun mukavelesi bu dönem sonunda bitiyor ve Atletico Madrid'in oyuncuya yeni bir kontrat sunması beklenmiyor.


Fenerbahçe'nin ise sol bek aciliyetinden ötürü dönem sonunu beklemeden İspanyol grubunun kapısı çalması planlanıyor.


Sabah'ta yer alan habere nazaran oyuncu için bonservis bedeli ödemek istemeyen sarı lacivertliler, Madrid ile kurdukları temaslarda bunu aktaracaklar.


Reinildo, bu dönem Atletico Madrid formasıyla çıktığı 11 maçta 638 dakika mühlet aldı ve şimdi gol / asist katkısı sunmadı.