TRANSFER HABERLERİ | Fenerbahçe Medina’da memnun sona yakın! Lakin Boca Juniors’ın bir kaidesi var

Fenerbahçe'nin yaz transfer devrinde almak için uğraş gösterdiği fakat transferi ocak ayına kalan Cristian Medina ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Arjantin basınında yer alan habere nazaran, Boca Juniors'ın o koşulunu Fenerbahçe'nin kabul etmesi halinde Medina'nın transferine onay vereceği belirtildi. İşte ayrıntılar... (FB SPOR HABERİ)


Fenerbahçe'nin uzun müddettir peşinden koştuğu Cristian Medina ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor.


Sarı lacivertliler yaklaşık 6 aydır Medina'nın kulübü Boca Juniors'ı ikna etmek için uğraş veriyordu.


Ve Kanarya'nın, 22 yaşındaki Arjantinli yıldızın transferinde memnun sona çok yaklaştığı öğrenildi.


Konuya dair gelişmeleri ise Arjantin basınından Tycsports duyurdu.


İşte detaylar...


Aspor.com.tr editörlerinden Kubilay Açıkgün'ün, Tycsports'tan derlediği, Medina ile ilgili yapılan haberde; Boca Juniors'ın, Fenerbahçe'nin ödeme planında değişikliğe gitmesi halinde sarı lacivertlilerin teklifini kabul edeceği belirtildi.


Boca Juniors yönetimcilerinin, Fenerbahçe'nin teklifine olumlu cevap verdiği lakin şartların değişmediği takdirde transferin gerçekleşmeyeceği öğrenildi.


Boca'nın, Fenerbahçe'nin ödeme vadelerini kısaltmasını beklediği ve yapılan 15 milyon Dolar'lık bonservis teklifini kabul ettiği kaydedildi.


Ancak sarı lacivertlilerin, Medina'nın bonservisinin birinci taksiti olan 2.8 milyon Dolar'lık kısmı 2026 yılının nisan ayında ödemek istediği vurgulandı.


Bu durumun Arjantin grubunun 2025 yılında hiç ödeme alamamasına sebep olacağı tabir edildi. Boca'nın ayrıyeten Fenerbahçe'den revize beklediği aktarıldı.


Cristian Medina bu dönem toplam 30 maça çıktı.


Genç oyuncu bu müsabakalarda 3 gol ve 3 asistle oynadı.


1.76 uzunluğundaki orta sahanın yeni piyasa pahası ise 13 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.