TRANSFER HABERLERİ | Erik cilt Hag şaştı kaldı! Kerem Aktürkoğlu ile Orkun Kökçü’yü elinden kapıyorlar

Ulusal yıldızlarımız Kerem Aktürkoğlu ile Orkun Kökçü, Portekiz devi Benfica'da başarılı performanslarıyla kendilerinden kelam ettiriyorlar. Kerem ve Orkun ile bu nedenle Manchester United yakından ilgilenirken transferde flaş bir gelişme yaşandı. İki futbolcu için o kadro da devreye girdi. İşte ayrıntılar...


Benfica'daki lejyonerlerimiz Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'ye ulusal orta dönüşü sürpriz bir haber geldi.


Orkun Kökçü, 2023 yılının Temmuz ayında Feyenoord'dan Portekiz grubuna 25 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olmuştu.


Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu ise 2024'ün yaz transfer devrinde 12 milyon Euro karşılığında Benfica'nın yolunu tutmuştu.


A Ulusal Grubumuzun Karadağ ve İzlanda galibiyetlerine katkılarının akabinde Portekiz'e dönen ikili Premier Lig'den yeni bir talipleri olduğunu öğrendi.


aspor.com.tr editörlerinden Ömer Davet Akdere'nin Caught Offside'dan derlediği habere nazaran Manchester United'ın, bilhassa teknik yönetici Erik cilt Hag'ın istediği ikili için Tottenham Hotspur devreye girdi.


İkiliyi evvel Atletico Madrid maçında takip eden İngiliz devleri, "Türk büyücülerinin" attığı birer gole karşılık ülkelerine olumlu raporlar ile dönmüştü.


Özellikle Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'da kendisine katılmasıyla performansı güzelleşen Orkun Kökçü, bahisle ilgili açıklamada bulunmuştu.


Kökçü, "Kerem mükemmel bir oyuncu ve güzel bir insan. Onun gelişi ulusal grup hissi üzere oldu benim için." demişti.


Portekiz'de çıktıkları her maçta bizlere futbol şöleni sunan ikiliyi Benfica devre ortasında satmayı düşünmüyordu.


Fakat kulübe yakın kaynakların aktardıklarına nazaran "Türk büyücüler" için 70 milyon Euro'luk bir teklif gündemde ve bu ölçü, Benfica'nın fikrini değiştirmek üzere.