TRANSFER HABERLERİ | Diego Simone başına koydu! Fenerbahçe’den o yıldızı alacak

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kanarya'da son olarak performansıyla dikkat çeken o futbolcu için İspanyol devi Atletico Madrid'in transferde ısrarcı olduğu öğrenildi. İşte ayrıntılar...


Şampiyonluk hasretine bu sene son vermek isteyen Fenerbahçe'de devre ortası transfer çalışmaları sürüyor.


Bu dönem 3 kulvarda çaba eden sarı-lacivertliler takım planlamasını buna nazaran şekillendiriyor.


Yaz transfer döneminde değerli oyuncuları renklerine bağlayan Fenerbahçe, kış transfer devrinde de takımını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.


Diğer yandan oyuncularına gelen teklifleri pahalandıran sarı-lacivertlilerde sıcak bir gelişme yaşandı.


Fenerbahçe'de gösterdiği peformansla alkış toplayan İsmail Yüksek, Atletico Madrid'in radarına girdi.


aspor.com.tr editörlerinden Enes Arslan'ın, İspanyol basınından todofichajes'den derlediği habere nazaran İsmail Yüksek için teknik yönetici Diego Simeone'nin aradığı özellikleri karşılayan bir oyuncu profili olduğuna değinilirken Jose Mourinho'nun ekipte beğendiği birinci 5 oyuncusundan biri olduğuna vurgu yapıldı.


Haberde, Atletico Madrid'in şuanda 14 milyon euro piyasa bedeli bulunan İsmail Yüksek için gelecek yaz daha uygun fiyatla takımına katmanın planını yaptığı belirtildi.


Öte yandan yaz transfer periyodunda Atletico Madrid'in Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonlu kiralık teklifinde bulunduğu ve sarı-lacivertlilerin bu teklifi reddettiği aktarılırken, İsmail Yüksek'in Atletico Madrid'den gelen teklife evet dediği de aktarıldı.


İsmail Yüksek bu dönem Fenerbahçe formasıyla 11 maçta vazife aldı.


9 maça birinci 11'de başlayan 25 yaşındaki futbolcu, gol ya da asist katkısı üretemedi.


İŞTE O HABER: