TRANSFER HABERLERİ | Beşiktaş’tan George Bello sürprizi!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta sol bek konumu için gündeme sürpriz bir isim geldi. Siyah-beyazlıların Amerikalı futbolcu George Bello ile yakından ilgilendiği öğrenildi. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sol bek desteği yapmak isteyen siyah-beyazlıların gündemine sürpriz bir isim geldi. Bu doğrultuda Beşiktaş sol bek konumu için Amerikalı George Bello'yu gündemine aldı. Avusturya ekibi LASK'ta oynayan genç futbolcu, yaşına karşın potansiyeliyle dikkat çekiyor. George Bello'nun piyasa pahası ise 2 milyon euro olarak göze çarpıyor. 22 yaşındaki sol beki, Beşiktaş'ın futbol danışmanı Brad Friedel'ın istediği öne sürüldü.

FARKLI BOYUT KATABİLİR

Bello, hem sol bekte, hem de hamlede tesirli olan oyuncu, mesleğiyle düzgün bir profil çiziyor. Ayrıyeten ulusal futbolcunun milletlerarası deneyimi de siyah-beyazlı ekibe farklı bir boyut katabilir. Kartal'ın sol bek konumdaki rekabeti kadro içinde de yükseltmesi bekleniyor. Öte yandan Kartal'ın sol bek transferi yapmayı planlaması kıymetli bir adım olabilir. Kulüp, potansiyel olarak genç ve dinamik oyuncular arayışında.