TRANSFER HABERLERİ | Beşiktaş’a yeni John Carew! İşte Immobile’nin yeni partneri

Forvet sınırına destek yapmak isteyen Beşiktaş, grupta John Carew tesiri yaratabilecek Kuzeyli bir golcüyü takibe aldı. Yetkililer yaşı ve fiziği ile dikkat çeken o ismin Immobile ile yeterli bir ikili oluşturacağı ve atağa büyük katkı yapacağı görüşünde birleşiyor. İşte ayrıntılar...

Beşiktaş, forvet arayışlarına devam ediyor. Adaylar ortasına Norveçli Erik Botheim de girdi. 24 yaşındaki oyuncu, Bodo formasıyla dikkatleri çeken Botheim, daha sonra Rus grubu Krasnodar'ın yolunu tuttu. Krasnodar ile olan mukavelesini savaş nedeniyle feshetti ve Salernitana'ya geçiş yaptı. 1.87 uzunluğundaki Norveçli golcü şu anda Malmö FF kadrosunda oynuyor. Mesleğinde 178. maçına çıkan Botheim, 48 gol ve 25 asistlik bir performans sergiledi. Siyah-beyazlıların, Immobile'yi hem alternatif oluşturabilecek hem de İtalyan forvetle yan yana oynayabilecek bir isim olan Erik Botheim için görüşmelerine en kısa vakitte başlayacağı bildirildi.

G.SARAY'IN KAPISINDAN DÖNDÜ

Botheım Krasnodar günlerinde Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Krasnodar'dan mukavele feshiyle ayrılan Norveçli futbolcunun bonservisi elindeydi. Fakat Galatasaray, Rus takımının genç golcüyü dava etme ihtimaline karşı transferde geri adım atmıştı. İdare türel sorun yaşamamak için transferden vazgeçtikten sonra Botheim de tarafını Salernitana'ya çevirdi. Burada performansıyla epey dikkat çekti. Botheim'in en kıymetli özellikleri süratli, çevik ve güçlü olmasıdır. Uzun uzunluğunun avantajını kullanarak baş golleri ile de dikkatleri çekiyor.