TRANSFER HABERİ – Trabzonspor’dan Yaremchuk için birinci teklif

Yaz transfer dönemini hareketli geçirecek olan Trabzonspor, atak sınırına kıymetli bir destek yapacak. Belçika basınının haberine nazaran bordo-mavililer, Onuachu’nun boşluğunu 28 yaşındaki Yaremchuk ile doldurmak istediğini yazdı. Fırtına'nın Club Brugge’a teklif yaptığı belirtildi. İşte ayrıntılar... | Trabzonspor haberleri

Fırtına, şampiyonluk döneminde olduğu üzere transferleri bu devir erkenden bitirmek istiyor. Listedeki isimler için görüşmeler tam gaz devam ediyor. Şu anda somutlaşmış iki futbolcu var: Roman Yaremchuk ve Muhammed Cham. İki futbolcu için de menajer Ahmet Bulut'a yetki verildi. Bulut, bonservisi Club Brugge'da bulunan ve Valencia'da kiralık olarak forma giyen Yaremchuk için evvel Belçika'ya gitti. 28 yaşındaki golcü için Brugge idaresi ile masaya oturan tecrübeli menajer Trabzonspor'un koşullarını sundu. Görüşmenin çok olumlu olduğu öğrenildi. Belçika medyasından FootNews, Trabzonspor'un Onuachu'nun boşluğunu Yaremchuk için teklif sunduğunu haberleştirdi.

GOLCÜ YAREMCHUK

Bonservisi Club Brugge kulübünde bulunan 28 yaşındaki golcü Roman Yaremchuk, kiralık olarak forma giydiği Valencia'da 27 müsabakada oynadı 4 kere fileleri sarstı. 1.91 uzunluğundaki golcü, Ukrayna Ulusal Ekibi'nde ise 48 maçta 14 gol attı.

İKİNCİ DURAK FRANSA

Ahmet Bulut'un ikinci durağı Fransa oldu. 23 yaşındaki 10 numara Muhammed Cham'ın transferi için Clermont kulübü ile görüşen Bulut, bordo-mavili kulübün, kaidelerini ve ödeme planını aktardı. Gelen bilgilere nazaran Trabzonspor, Cham için 4 milyon euro'luk bir bonservis bedeli sundu. Oyuncu gelmek için can atıyor. Clermont, 'tamam' derse Cham imzaya çağrılacak.

SÜPER SOLAK CHAM

Fransa'da Clermont formasını giyen Muhammed Cham Saracevic, geride kalan dönem 35 müsabakaya çıktı. 8 gol atıp 4 de asist yapan 23 yaşındaki 10 numara, ekibi Clermont'u küme düşmekten kurtaramadı.