TRANSFER HABERİ – Galatasaray o yıldızdan vazgeçmiyor! Ocak ayında…

Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Ocak ayında başlayacak kış transfer devri için çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray ile ilgili flaş bir argüman ortaya atıldı. İtalyan gazeteci Matteo Moretto, sarı-kırmızılıların dönem öncesi de gündemine aldığı yıldız futbolcuya ilgisini sürdürdüğünü açıkladı. İşte o isim ve ayrıntılar... (fotomac.com.tr/DIŞ HABERLER)


Trendyol Muhteşem Lig'in 8. haftasında RAMS Park'ta ağırladığı Alanyaspor'u Yunus Akgün'ün tek golüyle 1-0 mağlup ederek ulusal ortaya başkan giren Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor.


Hareketli bir yaz transfer devri geçiren sarı-kırmızılılar, vakit kaybetmeden ocak ayı için çalışmalarına başladı.


Teknik yönetici Okan Buruk'un raporu doğrultusunda hareket eden idare, yaz transfer devrinde sağ bek transferine öncelik vermişti.


Sacha Boey'in Bayern Münih'e transferi sonrası bu bölgeye Serge Aurier'i transfer eden Galatasaray, Fildişili futbolcudan istediği katkıyı alamamış ve dönemin sona ermesinin akabinde oyuncuyla yollarını ayırmıştı.


Sezon başında Kopenhag forması giyen Elias Jelert'i 9 milyon Euro karşılığında transfer eden sarı-kırmızılılarda Danimarkalı futbolcu, beklentilerin altında kaldı.


Ara transfer periyodunda sağ bek desteği yapmak isteyen Galatasaray ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı.


GALATASARAY CALABRIA'DA ISRARCI

Relevo muhabiri Matteo Moretto, Galatasaray'ın Milan forması giyen Davide Calabria'yı ocak ayında takımına katmak istediğini belirtti.


Haberde İtalyan sağ bekin ekipten ayrılmaya sıcak bakmasa da muhtemel bir ayrılık durumunda sarı-kırmızılıların teklifini değerlendirmeye alabileceği vurgulandı.


Davide Calabria bu dönem Milan formasıyla çıktığı 3 maçta 220 dakika mühlet aldı.


İtalyan futbolcu, gol ve asist katkısı üretemedi.


Calabria'nın Milan ile olan kontratı dönem sonunda bitecek.


27 yaşındaki sağ bekin şimdiki piyasa bedeliyse 13 milyon Euro.