TRANSFER HABERİ – Fenerbahçe’den Cristian Medina’ya son teklif!

Ağır maç trafiğine girmeye hazırlanan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Orta transferde takımına destek yapması beklenen sarı lacivertliler, Cristian Medina için son teklifini yaptı. İşte ayrıntılar...


Fenerbahçe'nin Medina ısrarı sürüyor... Dönem başında takıma katılmak istenen Arjantinli için yeninden harekete geçen sarı-lacivertliler, teklifini sundu.


Arjantin basınına yansıyan haberlere nazaran; F.Bahçe, Median için Boca Juniors'a son olarak 10 milyon dolar bonservis, 5 milyon dolar bonus ve bir sonraki satıştan %20 hisse önerdi.


Haberde; F.Bahçe'nin Medina ile büyük oranda anlaştığı ve bu durumun transferin önünü açtığı vurgulandı.


Arjantinli futbolcunun da 2025 yılında F.Bahçe'de top koşturmaya yakın olduğu da aktarıldı. Boca ile olan görüşmeler ise devam ediyor. Taraflar ortasında muahede sağlandığı an açıklama yapılacak.


KARARLIYIZ
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda katıldığı bir programda Cristian Medina transferine dair, "Cristian Medina, Fenerbahçe'ye gelme konusunda kararlı.


Boca Juniors çok güç günler geçiriyor. 'Bu periyotta değil ocak ayında görüşelim' dediler. Ocak ayında takımımızı güçlendireceğiz" sözlerini kullanmıştı.


Boca Juniors'la tüm kulvarlarda 30 maça çıkan Medina, 2 bin 424 dakika alanda kaldı ve 3 gol, 3 asistliK performans gösterdi.