TRANSFER HABERİ: 65 milyon Euro’ya almışlardı! Menajeri Fenerbahçe’ye önerdi

Fenerbahçe'de devre ortası yapılacak destekler için teknik heyet ve idare çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerde bu noktada birtakım bölgeler için araştırmalar devam ediyor. Fenerbahçe idaresine bu müddette ise sürpriz bir golcü önerisi geldi. İşte o isim ve ayrıntıları... FB SPOR HABERLERİ


Trendyol Muhteşem Lig'in 6. hafta müsabakasında Fenerbahçe alanında dev derbide Galatasaray'ı ağırlayacak.


Portekizli teknik yönetici Jose Mourinho idaresinde birinci derbisine çıkacak sarı-lacivertliler, taraftarı önünde rakibini mağlup etmek istiyor.


Nasıl bir oyun planıyla alanda olacağı merak edilen Mourinho ise oyuncularına pres konusunda ihtarlarda bulunurken, ağır bir baskıda bulunmayacak.


Ancak Abdülkerim Bardakcı'ya, birinci denetiminde şok pres planlanıyor.


Sebastian Szymanski, bu bahiste ön plana çıkacak.


Abdülkerim birinci topla buluşmasında Polanyalı oyuncu, anlık pres ile rakibi bozmaya ve top kaybı olması için baskı yapacak.


Szymanski'ye vakit zaman öteki orta saha oyuncuları da katılacak ve kapılan toplarla gole gidilecek.


Diğer yandan önümüzdeki transfer periyodu için çalışmalarına şimdiden başlayan sarı-lacivertliler, Jose Mourinho'ya kaliteli bir ekip kurmak için çalışmalarına devam ediyor.


Birçok dünya yıldızını yaz transfer döneminde takımına katan sarı-lacivertlilerin listesine son eklenen isim ise; PSG'nin Portekizli yıldızı Gonçalo Ramos oldu.


Geçtiğimiz dönem Fransız takımına kiralanan ve devre ortasında tam 65 milyon euro ödenerek bonservisi alınan 22 yaşındaki golcü, Jose Mourinho'nun da menajeri olan Jorge Mendes tarafından Fenerbahçe'ye önerildi.


Jose Mourinho, vatandaşı olan genç golcüye onay verdi.


Fenerbahçe idaresi önümüzdeki transfer döneminde yıldız futbolcuyu takımına katmak için düğmeye basacak.


PSG'nin İspanyol teknik yöneticisi Luis Enrique tarafından as takımda düşünülmeyen Ramos için, Fransız grubuna kiralama teklifi yapılacak.


Gonçalo da sistemli oynamak için ayrılmaya sıcak bakıyor.


Portekizli yıldız geçtiğimiz dönem PSG'de 40 resmi maçta forma giydi.


23 yaşındaki santrfor bu maçlarda 14 gol 1 asistlik performans sergiledi.


Portekiz Ulusal Grubu formasını da 14 kere terleten Gonçalo Ramos, 14 gol 8 asistle oynadı.