Trabzonspor’un Avrupa Ligi’ndeki olası rakipleri muhakkak oldu!

UEFA Avrupa Ligi 2. çeşit ön eleme müsabakalarına seri başı olarak giden bordo-mavilileri, Yunan grubu Panathinaikos ve Wisla Krakow üzere değerli rakipler bekliyor olacak.

Trendyol Üstün Lig'i üçüncü tamamlayan Trabzonspor'un Avrupa Ligi 2. tıp ön eleme müsabakalarına seri başı olarak katılması katılaştı. Buna nazaran Karadeniz devinin beklenen rakipleri de aşikâr oldu. İşte rakipler: Tobyl Qostanai (turlarsa) (Kazakistan), Kilmarnock (İskoçya), Silkeborg IF (Danimarka), Panathinaikos (Yunanistan), Vojvodina (Sırbistan), Wisla Krakow (turlarsa) (Polonya), Paphos FC (turlarsa) (Güney Kıbrıs Rum Kesimi), Paksi FC (turlarsa) (Macaristan)

KURA 19 HAZİRAN'DA

Ayrıca Maribor'un seri başı yahut mümkün rakip olup olmayacağı perşembe akşamı İsrail Kupası şampiyonuna nazaran belirli olacak. İsrail Kupasını şayet H. Beer Sheva kazanırsa mümkün rakiplerden birisi Maribor değil de Maccabi Petah Tikva olacak. Bu ortada rakiplerin aşikâr olacağı kura çekimi 19 Haziran tarihinde gerçekleşecek ve birinci müsabaka 25 Temmuz'da ikinci müsabaka ise 1 Ağustos tarihinde oynanacak. Fırtına, dönemi 1 Temmuz'da açıyor.