Trabzonspor’un 2024-24 sezonu formaları tanıtıldı

Trabzonspor, yeni sezon formalarını Papara sponsorluğunda tanıttı. Bordo, çubuklu, mavi ve siyah formalar 1967 TL’den satışa sunuldu.

Yeni sezonda giyilecek formalar görücüye çıktı. Bordo, çubuklu, mavi ve siyah formalar büyük beğeni topladı.

‘İnatçı formalar’ sloganıyla Karadeniz insanının ‘yapamazsın’ denileni yapması reklam filminin teması olarak seçildi. Formalar 1967 TL’den satışa çıktı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan ve Papara CEO’su Emre Kenci’nin katılımıyla Papara Park’ta gerçekleştirilen basın toplantısında, Trabzonspor’un yeni sezonda giyeceği ve Papara logosunu göğsünde taşıyacağı dört farklı forma tanıtıldı.


PAPARA ARTIK GÖĞÜSTE

Trabzonspor, stat isim sponsoru Papara ile yeni bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Papara, futbol takımının forma göğüs sponsoru oldu.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüzün yeni forma göğüs sponsoru Türkiye’nin lider finansal teknoloji şirketi Papapa oldu.

Papara, geçtiğimiz yıl imzaladığımız stadyum isim sponsorluğunu da içeren geniş kapsamlı sponsorluk ve reklam sözleşmesi kapsamında yeni sezonda formalarımızın göğsünde yer alacak.

Anlaşma 2024-2025 sezonundan itibaren 5 yıl geçerli olacak.

Yapılan anlaşmanın her iki tarafa da şans ve başarı getirmesini temenni ederiz.

Papara CEO’su Emre Kenci, Trabzonspor ile ilişkilerinin 2018’de küçük bir anlaşma ile başlayıp şimdi dev bir duruma geldiğini ifade ederek, “2024-25 sezon dahil 5 sezon Trabzonspor formalarının göğsünde yer alacağız. Bu anlaşmanın, markamız için çok doğru olduğunu düşünüyoruz. Ertuğrul Başkanımın ortaya koyduğu vizyonu ve takımın başarısının artarak devam edeceğine inancımız tam. Trabzonspor, Papara'nın ilk spor sponsorluğu olması sebebiyle kalbimizde özel bir yere sahip. Yeni sezonda Papara’yı Trabzonspor formalarının kalbinde görmek bizim için gurur verici. Papara imkansız nedir bilmeyen, engelleri ortadan kaldıran bir şirket. Papara’nın cesaretinin Trabzonspor’un inatçı ruhuyla bütünleştiğine inanıyor, yeni sezonda takıma başarılar diliyorum” dedi.