Trabzonspor’da transfer planı muhakkak oldu!

Trabzonspor'da teknik yönetici Abdullah Avcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, gruba katiyen bir pivot santrfor desteği yapılması gerektiğini vurgulamıştı. Avcı bu gelişme sonrası ise transferde telâşlı olmayacaklarını da ek etti. İşte ayrıntılar.. TS SPOR HABERLERİ

Trabzonspor'dateknik yönetici Abdullah Avcı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, gruba muhakkak bir pivot santrfor desteği yapılması gerektiğini vurgulamıştı. Eski oyuncusu Paul Onuachu'dan da vazgeçmeyen deneyimli teknik adam, transfer süreci uzayan yıldız ismi bekleyeceğini şu sözlerle aktardı: "İlla pivot santrfor birinci hafta bizimle olmak zorunda değil. Hakikat vakit ve yanlışsız halde hakikat oyuncu olsun."

TAKIMI GERİ ADIM ATACAK

Avcı'nınvurguladığı ismin Paul Onuachu olduğu öğrenildi. Şu an bonservisi için yüksek bedeller talep eden Southampton'ın da ilerleyen süreçte istediği teklifleri bulamaması durumunda geri adım atmasının beklendiği bildirildi. Bu nedenle Nijeryalı golcünün transferinde temaslarını sürdüren fakat bu süreci vakte yayan idare şurasının, son ana kadar kuralları zorlayacağı gelen haberler ortasında yer alıyor.

TAKIMA 3 GÜN İZİN

Macaristan'ınSzeged kentinde yeni döneme hazırlanan Trabzonspor'un 14 günlük kampı dün sabah yapılan çalışmayla noktalandı. Ağır ve yorucu geçen kampın akabinde teknik yönetici Abdullah Avcı, oyuncularına üç gün müsaade verdi. Bordo-mavili futbolcular, 18 Temmuz'da Trabzon'da toplanarak hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

2'DE 2 İLE BİTİRDİ

Trabzonspor,Macaristan kampında iki hazırlık maçı oynadı. Bordo-mavililer birinci müsabakada Macaristan'ın ikinci liginden Szeged Csanad'ı 2-1 yendi. Umut Bozok ve Trezeguet galibiyeti getirirken; ikinci rakip ise Sırp grubu Zelesnicar Pancevo'ydu. Fırtına, Bardhi, Vişça ve Enis'le 3-1 kazanarak kampta başarılı sonuçlar aldı.

HIRS KÜPÜ DRAGUŞ

Kampageç katılan Denis Draguș Zeleznicar maçını saha kenarından takip etmişti. Rumen futbolcu müsabakanın tamamlanmasıyla birlikte mühlet alamayan futbolcularla yan alanda idman yaptı. 24 yaşındaki forvetin idmandaki hırsı dikkatlerden kaçmadı. Geçen sezon Süper Lig'de kendini kanıtlayan yıldızın kıymetli katkı vermesi bekleniyor.

VISÇA'DAN MESAJ

EdinVişça, Macaristan kampında öne çıkan oyunculardan biri olmuştu. Hiçbir idmanı kaçırmayan, gücü ve karakteriyle rol model olan 34 yaşındaki futbolcu, yeni döneme da damga vuracak isimlerden biri olarak gösteriliyor. Vişça, son oynanan hazırlık maçı sonrası toplumsal medya hesabından bir paylaşımda da bulunarak 'Artık hazırız' bildirisini gönderdi.

9 İSME MÜHLET YOK

Kampkadrosunda yer alan futbolcular ortasında 9 isim iki hazırlık maçında müddet alamadı. Murat Cem, Fountas, Göktan, Veysel, Ahmet Doğan ve Zekeriya tercihen müddet alamazken; Abdurrahman ve Hüseyin sakatlık nedeniyle, Draguş ise kampın son kısmında katıldığı için oynayamadı. Abdullah Avcı birinci Avrupa maçından sonra kadroyu daraltacak.