Trabzonspor’da Torres harekatı

Son dakika spor haberleri... Trabzonspor'da yeni dönem çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bordo-mavililer, Barisic'in akabinde artık de Oliver Torres'i gündemine aldı.

Fırtına bu doğrultuda gündeme gelen son isim olan Oliver Torres için de harekat başlattı. Sevilla ile mukavelesi dönem sonunda sona erecek 29 yaşındaki orta sahayı renklerine katmak için düğmeye basan bordo-mavililerin menajeriyle görüşme gerçekleştireceği öğrenildi.

KARİYERİ DİKKAT ÇEKİYOR

Karadenizdevi, birçok grubun takibinde olan Torres için elini çabuk tutarak transferde keyifli sona ulaşmak istiyor. İspanyol oyuncu mesleğiyle de dikkat çeken bir profile sahip. Sevilla'nın yanı sıra Porto, Villarreal ve Atletico Madrid üzere kulüplerde vazife yapan Torres, bu dönem 31 maçta oynadı. 21'inde birinci 11'de alana çıkarken; 2 asistlik katkı sağladı. Bu maçların birçoklarında orta alanda vazife yapan Torres, 10 numara ve sol kanat durumlarında da oynayabiliyor.

11 MİLYON EURO'YA GELDİ

Karıyerinde daha evvel Atletico Madrid, Villarreal ve Porto üzere değerli kulüplerin formasını giyen Torres, Sevilla'ya 2019 yılında Porto'dan 11 milyon euro'ya transfer olmuştu. Piyasa pahası bir devir 19 milyon Euro olmuştu.

KUPA KOLEKSİYONCUSU

Torres kariyerinde kazandığı başarılarla dikkat çekiyor. Yıldızın 6 kupası bulunuyor. 29 yaşındaki yıldızın 2 Avrupa Ligi, 1 İspanya Ligi, 1 İspanya Kupası, 1 Portekiz Ligi ve 1 de Portekiz Harika Kupa şampiyonluğu var.