Trabzonspor’da scout transferi! Drilon Hazrollaj…

Trabzonspor'un gözü Kosovalı futbolcuda: 60 maçta 48 gole katkı yaptı. Kosova basını bordo mavililerin, Malisheva’da forma giyen sağ kanat oyuncusu Drilon Hazrollaj’ı izlediğini yazdı. 20 yaşındaki futbolcunun mukavelesi dönem sonunda bitiyor.

Trabzonspor idaresi, devre ortasında ekibin eksik bölgeleri için gerekli destekleri yapacak. Scout grubu hem devre ortası hem de gelecek dönemin transfer çalışmaları kapsamında yurt dışında oyuncu izlemeye devam ediyor. Kosova basını, Karadeniz devinin radarına giren bir ismi duyurdu: Drilon Hazrollaj. Haberin ayrıntılarında, Kosova Ligi'nde FC Malisheva kadrosunda forma giyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun çok yakından takip edildiği belirtildi. Bu dönem Superliga'da 6 defa alana çıkan 1.78 uzunluğundaki futbolcu 2 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

4 KULÜP DAHA İZLİYOR

Sözleşmesi dönem sonunda bitecek olan 1.78 uzunluğundaki futbolcu, geçen dönem 36 maçta forma giydi ve 28 gol ve 11 asistlik katkısı ile gösteri yaptı. Superliga'da bugüne kadar 60 maça çıkan ve 34 gol, 15 asistle oynayan Hazrollaj, Kosova genç ulusal gruplarında oynuyor. Lakin Arnavutluk'u da seçme bahtı var ve tercihini açıklamadı. İstatistikleri ile birçok ekibin dikkatini çeken genç futbolcuyu Lech Poznan, Auxerre ve Le Havre ile birlikte Başakşehir'in de takip ettiği belirtiliyor. Piyasa kıymeti şu an 750 bin euro.