Trabzonspor’da Petkovic’e yakın takip

Nenad Bjelica’nın ısrarla istediği deneyimli forvet için Kranj’da adeta köşe kapmaca oynanıyor. Orsic ve birçok Trabzonsporlu yetkili Petkovic’i izledi. Menajeri de geldi.

Trabzonspor stoper, kanat, orta saha üzere bölgelere transferlerini yaparken forvet için Bruno Petkovic'i bekliyor. Bordo-mavililer, Dinamo Zagreb ile 1 yıl daha kontratı olan oyuncu için temaslarını sürdürüyor. Şimdi muahede tabanına yaklaşılmadı fakat olumlu yol alınmış durumda. İki kulübün birebir otelde kalıp yan yana alanlarda idman yapması da transfer pazarlıklarının daima olmasını sağlıyor. Otelin lobisinden, antrenman alanının kenarına kadar birçok alanda taraflar bir ortaya geliyor. Görüşmelerine devam ediyorlar. Esasen bordo-mavili kafilenin bir gözü her vakit Bruno Petkovic'in üzerinde.

BORDO-MAVİLİLER MARKAJA ALDI

Dinamo Zagreb geçtiğimiz günlerde Sparta Prag ile bir hazırlık maçı oynadı. Maç 1-1 biterken Dinamo'nun tek golünü Bruno Petkovic attı. Bu maçı izleyenler ortasında birçok Trabzonsporlu vardı. Mislav Orsic hem eski grup arkadaşlarıyla hasret giderirken hem de tribünden çabayı izledi. Tıpkı vakitte Trabzonsporlu yetkililer ile Karadeniz Fırtınası'nı Kranj'da takip eden gazeteciler de bu maça büyük ilgi gösterdi. Petkovic'i adeta ağır bir markaja alan bordo-mavililer bir an evvel işin mutabakat düzeyine gelmesini istiyor. Süreç olumlu formda ilerliyor.

Dinamo tarih verdi: 15 Ağustos'u bekleyin

Hırvatistan basını, Bruno Petkovic için Dinamo Zagreb'in Trabzonspor'a tarih verdiğini duyurdu. 24sata isimli internet sitesi, Dinamo'nun Şampiyonlar Ligi'nde 2. ön eleme çeşidi maçı sonrasında oyuncularına çıkış müsaadesi vereceğini yazdı. Haberde Dinamo Zagreb'in hocası İgor Biscan'ın bu tarihten evvel hiçbir oyuncusunun gitmesini istemediği belirtildi. "Türkler Petkovic için biraz daha bekleyecekler"