Trabzonspor’da orta sahaya bir isim daha! Geçen sezon Roma’daydı…

Orta sahaya 8 ve 10 numara takviyeleri yapacak olan Trabzonspor, geniş bir liste üzerinden çalışmalarını sürdürüyor... BordoMavili yönetim, hem geldiği gibi direkt katkı sağlayacak hem de kısa-orta vadede önemli bonservis rakamları kazandırabilecek isimler üzerinde yoğunlaşıyor.

Sezon başında gündeme gelen Christian için nabız yoklayan Karadeniz ekibi, fırsat transferi olabilecek bir isimle daha ilgileniyor: Mady Camara... Olympiakos ile 5 ay kontratı bulunan ve Yunan kulübü ile sözleşmesini uzatmayan Camara’nın bölgesine ara dönemde 2 takviye yapıldı. Olympiakos, orta saha oyuncuları Ciquinho ve Andre Horta’yı kadrosuna kattı.

GEÇEN SEZON ROMA’DAYDI

Bu gelişmenin ardından Yunan basını, Camara için Kırmızı-Beyazlılar’ın teklif beklediğini ve oyuncuyu uygun bir bedelle göndermeye hazır olduklarını yazıyor.

SEZON PERFORMANSI

Piyasa değeri 8 milyon Euro olarak gösterilen 26 yaşındaki Camara, bu sezon 26 resmi maça çıktı, 1 gol atıp, 1 asist yaptı. Geçen sezonu Roma’da kiralık olarak geçiren Camara, 22 kez Gine Milli Takımı’nın formasını terletti.