Trabzonspor’da kritik takvim!

Bordo-mavilileri, Muhteşem Lig’de çok kritik bir takvim bekliyor. Ulusal ortadan sonra Başakşehir maçıyla başlayacak süreçte Fenerbahçe derbisinin de olduğu ağır bir fikstür göze çarpıyor

SüperLig'de yoluna mağlubiyetsiz devam eden Trabzonspor'u ulusal ortadan sonra ağır bir takvim bekliyor. Bordo- mavili grup, 19 Ekim Cumartesi günü konutunda oynayacağı Başakşehir maçıyla birlikte kritik bir fikstüre başlayacak. Karadeniz devi, Başakşehir uğraşının akabinde bir hafta sonra İzmir'de Göztepe'ye konuk olacak. Fırtına çabucak akabinde 3 Kasım'da Fenerbahçe derbisine çıkacak.

ZİRVE HESAPLARI

Şenol Güneş ve öğrencileri, 9 Kasım'da da Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor'la karşı karşıya gelecek. Çaykur Rizespor hariç puan durumunda takip ettiği gruplara karşı kıymetli maçlar oynayacak Trabzonspor, fire vermek istemiyor. Kasım ayındaki ulusal ortaya kadar azamî puanı hedefleyen bordo-mavililer, ligdeki tepe yarışında yer almak ve dönemin ikinci yarısında daha güçlü olmak istiyor.

SAKATLARDAN ÂLÂ HABER

Trabzonspor'da sakat oyunculardan Hüseyin Türkmen, Ozan Tufan, Batagov, Umut Bozok ve Cihan Çanak güzelleşti. Nwakaeme'nin önümüzdeki hafta alanlara dönmesi beklenirken Savic'in tedavisi devam ediyor. Enis Destan ise ferdî çalışmalarını sürdürüyor.

ÇİFT ANTRENMANLA DEVAM

Fırtına, Süper Lig'de 9. haftada Başakşehir ile meskeninde oynayacağı maçın hazırlıklarını dün çift idmanla sürdürdü. Teknik Yönetici Şenol Güneş idaresindeki çalışmaların birincisinde salonda kuvvet çalışması gerçekleştirildi. Günün ikinci idmanında ise taktik yüklü bir program üstünde duruldu.