TRABZONSPOR TRANSFER HABERİ: Orban için ocak ayı bekleniyor

Trabzonspor'da gündem santrfor. Paul Onuachu ve Gift Orban üzere yıldız isimler öne çıkarken Tolu Arokodare de takip edilen isimler ortasında duruyor. İşte transferdeki son gelişmeler... TS SPOR HABERLERİ

Transferçalışmaları için şimdiden kolları sıvayan Trabzonspor'da forvet sınırına destek bekleniyor. Ocak ayındaki orta transfer devrinde golcü atağı için süratli davranacak bordo-mavililerde Paul Onuachu ve Gift Orban üzere iki değerli isim öne çıkıyor. Karadeniz devi, birebir vakitte Belçika'da KRC Genk forması giyen ve performansıyla dikkat çeken Tolu Arokodare'yi de takip ediyor.

AROKODARE ZOR

Onuachu, Southampton'dan ayrılmak istiyor ve Trabzonspor'u çok seviyor. Tıpkı biçimde Gift Orban ise Olympique Lyon'da badireler yaşıyor. İki yıldızın da ocak ayında kulüpleriyle vedalaşmak istediği biliniyor. Listedeki yıldızlardan Tolu Arokodare, KRC Genk'te bu dönem 10 maçta 6 gol kaydetti. Avrupa'da kıymetli kulüplerin listesinde olan Arokodare'nin transferi sıkıntı gözüküyor.

BANZA'NIN YANINA

Yaz transfer devrinin son günlerinde Portekiz'in Braga kadrosundan alınan Simon Banza, teknik heyetten tam not alıyor. Ocak ayında gelmesi beklenen bir forvet transferinin takımda Banza ile bir arada oynaması planlanıyor. Simon Banza, son 2 lig maçında 3 gol atarak dikkatleri toplamıştı.