Trabzonspor Teknik Yöneticisi Şenol Güneş: Kazanmasak oyuncularımızın moralleri bitecekti

Trendyol Üstün Lig'in 7. haftasında Trabzonspor konuk ettiği Konyaspor'u 3-2 mağlup etti. Bordo mavililerin teknik yöneticisi Şenol Güneş maç sonu açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Trendyol Üstün Lig'in 7. haftasında Konyaspor'u 3-2 mağlup eden Trabzonspor, bu dönem ligdeki birinci galibiyetini aldı.

Bordo mavililerin teknik yöneticisi Şenol Güneş gayretin akabinde açıklamalarda bulundu.

İŞTE GÜNEŞ'İN SÖZLERİ

Şenol Güneş: "5 maçtan sonra kazanmak kıymetliydi. Daha evvel kazanmamız gereken maçlarda puan kaybederek geldik. Durumumuz hiç güzel değil. Kazanmamız değerliydi. Oyuncularımız kazanma dileğini gösterdi. Gol arayışlarında güzeldik. İsteklerimiz kalitemizle örtüşmedi sonrasında. Yanılgılarımız var. İkinci yarıda tabiatıyla panik geldi, denetimi kaybettik. Onun dışında bakınca hak ettik. Oyun sistemimiz, ideolojimiz, ruhumuz emareler veriyor fakat biz daha âlâ işler yapmak zorundayız. Bugün için memnunuz. Oyuncular emek verdiler, karşılığını almak değerliydi. Karşılığını almasalar moralleri bitecekti. Umarım dinlendikten sonra tekrar toparlanacağız. Göztepe maçına bakacağız. Bu maçla işimiz bitti. Yarından itibaren Göztepe maçına bakacağız." sözlerini kullandı.