TRABZONSPOR HABERLERİ – Nenad Bjelica yolcu Abdullah Avcı yükleniyor! Fırtına’da yeni periyot kapıda

Son dakika Trabzonspor haberleri: Trabzonspor'da üst üste alınan makûs sonuçlar, oynanan berbat futbol ve toplulukta oluşan ümitsizlik sonrası idare toplandı. İdareden çıkan karara nazaran bordo-mavililerde Nenad Bjelica devri son buluyor. Fırtına'yı 38 yıl sonra şampiyonluğa taşıyan Abdullah Avcı'yla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İşte ayrıntılar... (TS spor haberi)

Trabzonspor'da gündem ağır... Döneme büyük umutlarla başlayan Karadeniz takımında lider Ertuğrul Doğan ve grubu transferde, teknik yönetici Nenad Bjelica'nın isteklerini bir bir yerine getirmişti. Yalnızca Bruno Petkovic'i alamayan idare, bu bölgeyi de Paul Onuachu ile destek etmişti. Saha sonuçları istenildiği üzere olmadı. Maksatlardan uzak kalan Fırtına'da geleceğe dair umut da görünmediği için Hırvat teknik adamın durumu masaya yatırıldı. Son alınan Adana Demirspor yenilgisinin akabinde bordo- mavili yönetimciler toplandı. Hırvat hoca için "Kalsın mı, gitsin mi?" oylaması yapıldı.

TEK BİR DAYANAK ÇIKMADI

Bordo-mavili yönetimciler ortasında yapılan oylamada teknik yönetici Nenad Bjelica için tek bir "Kalsın" oyu çıkmadı. Yönetimciler son kararı lider Ertuğrul Doğan'a bıraktılar. Lider Doğan'ın da yöneticilerinin fikrini onayladığı belirtildi. Trabzonspor Lideri Ertuğrul Doğan, Nenad Bjelica ile tazminat görüşmelerini şahsen kendi yürütecek. Bjelica sonrasında Fırtına'nın gündemine birçok hoca adayı girdi. Lakin lider Ertuğrul Doğan ve grubunun gönlünde ekibi uzun yıllar sonra şampiyonluğa taşıyan Abdullah Avcı'nın olduğu öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcı ile temas kuruldu. Görüşmelerin olumlu biçimde gittiği kaydedildi.

DOĞAN 4 GÜN EVVEL 'KAPIMIZ AÇIK' DEMİŞTİ

Trabzonspor Lideri Ertuğrul Doğan'a katıldığı bir programda Abdullah Avcı ile yine çalışma ihtimali olup olmadığı sorulmuştu. Doğan şu sözleri kullanmıştı: "Abdullah Avcı sonuçta Türkiye'nin en değerli teknik yöneticilerinden biri. Elbette bu türlü bir teknik adama her vakit kapımız açıktır. Dostluğumuz, arkadaşlağımız her vakit bakidir. Görüşürüz"

DEPLASMANDA SINIFTA KALDI

Nenad Bjelica devrinde Trabzonspor'un iç saha ve dış saha performansı gece ile gündüz kadar farklı. Fırtına içeride 7 maçın 6'sını kazandı. 1'inde mağlup oldu. Dışarıda ise çıktığı 9 müsabakadan yalnızca 2 galibiyet alabildi. 7 kere yenildi. Meskeninde 2.50 puan ortalaması tutturdu. Deplasmanda ise 0.66'da kaldı.

TAZMİNATI GÖRÜŞÜLÜYOR

Trabzonspor'da Nenad Bjelica devri sona erdi. İş artık prosedürlere kaldı. Lider Ertuğrul Doğan ve kulüp avukatları, ülkesinde olan Hırvat hocanın temsilcileriyle masaya oturdu. Bjelica'nın 2 yıllık tazminatının tamamını istediği belirtildi. İdare indirim yapmasını bekliyor.

YEREL BASIN KIZGIN

GÜNEBAKIŞ: Bjelica'nın suyu ısınıyor. Trabzon kayıp.

TAKA: Hırvat hocada ısrar etmenin manası yok, hazır ulusal ortada gelmişken tercihinizi vakit kaybetmeden yapın.

KARADENİZ: Mağlubiyette Bjelica'nın takım tercihi ve kenar idaresi başrol oynadı. Seninle olmaz hocam.

KUZEY EKSPRES: Konuşuyor ancak nece konuşuyor. Artık mazeretlere karnımız tok. Bu limandan demir alma vakti geldi.

SON NOKTA: Bu Bjelica ile olmaz. Berbat sonuçlar Adana Demirspor deplasmanında da motamot devam etti.