TİP üyesini öldüresiye döven Ülkü Ocakları Başkanı okul okul geziyor

Geçtiğimiz yıllarda TİP üyesi Uğur Celep'i öldüresiye döven Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Uğurcan Özer'in okulları ziyaret ettiği ortaya çıktı. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Özer'in öğrencilerle bir araya geldiği, korumaları eşliğinde sınıfları gezdiği de görüldü.

ÇEDES projesiyle okullara imamların girmesinin ardından bir skandal daha gündeme geldi. Ülkü Ocakları'na bağlı isimlerin okullara ziyaretler gerçekleştirdiği ortaya çıktı. 

Kırklareli Ülkü Ocakları okullara ziyaretler gerçekleştirmeye başladı. Sosyal medyadan yapılan paylaşımlara göre, Ülkü Ocakları Başkanı Uğurcan Özer'in okulları ziyaret ettiği korumaları eşliğinde öğrencilerle konuştuğu görüldü. 


OKUL OKUL GEZİYOR 

Özer’in son günlerde sosyal medya hesabından duyurduğu bazı okul “gezileri” şöyle:


-“Kırklareli Ülkü Ocakları olarak Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki öğrencilerimizi ziyaret ederek Ülkü Ocakları Genel merkezimiz tarafından hazırlanan UOUZEM ve ODAK2023 yazılımlarının tanıtımlarını gerçekleştirerek öğrencilerimize yazılımlarımızı hediye ettik.

-Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanlığı olarak Vali Faik Üstün İlkokulu’nu ziyaret ederek ilkokullu ve anaokullu küçüklerimizle keyifli vakit geçirdik. Eğitim öğretim hayatlarının yürekleri kadar güzel geçmesini temenni ediyor tüm öğrencilerimize zihin açıklığı diliyorum.”


NE OLMUŞTU?

Geçtiğimiz yıllarda Kırklareli Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer’in başında olduğu yaklaşık beş kişilik bir grup, TİP üyesi Uğur Celep'i öldüresiye dövmüştü. Kırklareli Ülkü Ocakları Başkanı Uğurcan Özer, duvara yazı yazdığını gören Celep'i dövdüğünü itiraf etmişti. Ancak Özer ya da grupta bulunan kişiler ceza almadı.