Tina Turner’ın oğlu Ike Turner hakkında şoke eden iddia… “Uyuşturucuları yemeye çalıştı”

Tina Turner'ın oğlu Ike Turner Jr., kokain bulundurmaktan tutuklandı. Polis tarafından yapılan açıklamada ünlü şarkıcının oğlunun yakalandığında uyuşturucuları yemeye çalıştığı belirtildi.

Mayıs ayında hayatını kaybeden dünyaca ünlü şarkıcı Tina Turner’ın oğlu Ike Jr.’ın Teksas’ta tutuklandığı, kokain bulundurmak ve delilleri tahrif etmekle suçlandığı ortaya çıktı.

Tina Turner ve eski kocası Ike Turner’ın oğlu Ike Turner Jr., Teksas Alvin Polis Departmanı’nın raporuna göre, kokain bulundurmak ve delilleri tahrif etmekle suçlanıyor. Ayrıca Turner, 18 gün de hapis cezasına çarptırılmış.

Polis 64 yaşındaki Turner’ı durdurduğunda Turner’ın bulundurduğu maddeleri ele geçirilmeden tüketmeye çalıştığı belirtildi. Alvin Polis Departmanı’ndan Yüzbaşı QT Arendell, “Memurlar ondan alamadan uyuşturucuları yemeye çalıştı” dedi.


Ike Turner Jr.

Olayın mayıs ayı başında geçtiği ve Ike Jr.’ın 70 bin dolarlık kefalet parasını ödemediği için de annesi son nefesini verirken parmaklıklar ardında olduğu söylendi. Ancak bu olay dışında da ikilinin bir süredir görüşmedikleri konuşuluyordu. Hatta Ike Jr. 2018’de Daily Mail’e on yıldan fazla bir süredir annesiyle konuşmadığını söylemişti:

“Annemle Tanrı bilir ne zamandan beri konuşmadım; muhtemelen 2000 civarında. Kardeşlerimden hiçbirinin onunla konuştuğunu sanmıyorum.”