Teslim olmayacağız

Şenol Güneş, sonuna kadar çaba edeceklerini vurguladı. Trabzonspor Teknik Yöneticisi, “Teslim olmayacağız, pes etmeyeceğiz. Bazen içimize atıyoruz, bu tahlil getirmez. Neyi gizliyoruz? Herkes konuşmalı lakin saygısızlık olmadan” diye konuştu

Trabzonspor Teknik Yöneticisi Şenol Güneş, dün bir basın toplantısı düzenledi. Şenol Güneş, dönem başlangıcına işaret ederek, gündemi kıymetlendirdi. Başarılı hoca, "Bu basın toplantısını ulusal ortada yapmak istiyordum fakat boşluk bulduk. Sizleri bilgilendirmek istedim. Sonuçların sizleri mutlu etmediğini biliyoruz. Gerçekleri bilmek âlâ fakat bunları sürdürmek kötü" dedi.

ELEŞTİRİ KATKI YAPAR

Sonuna kadar gayret edeceklerini ve vazgeçmeyeceklerini aktaran tecrübeli teknik adam, "Oyuncularla hiç yapmadığım kadar uzun bir toplantı yaptım. Teslim olmayacağız, pes etmeyeceğiz. Susmayı ve konuşacağımız anları bilmiyoruz. Bazen içimize atıyoruz. Herkes konuşmalı ancak saygısızlık olmadan. Neyi gizliyoruz? Hakaret olmadıktan sonra tenkit katkı yapar" görüşünde bulundu.

TARAFTAR DESTEĞİYLE

Taraftar dayanağının ve kenetlenmenin değerine bilhassa vurgu yapan Şenol Güneş, "Yetenekli oyuncularımız var fakat taraftarımızın dayanağıyla sonuçlara ulaşacağız. Güzel ekip olduğumuzu gösteremiyoruz. Kadronun moral ve özgüven sorunu var. Birbirimizi tahminen üzeceğimiz anlar da olacak lakin düzeleceğiz. Kimi oyuncular deneyimli ancak beklediğimizin altında" tabirlerini kullandı.

MAZERET YOK

Teknik Yönetici Şenol Güneş, saha dışı mevzuları gündeme getirmemeye ihtimam göstereceklerini vurgulayıp, "Hakemi mazeret etmeyeceğiz. Rakiplerle de boğuşmayacağız. İşe evvel kendimizden başlayacağız. Bu grubu muvaffakiyete ulaştırmaktan diğer dermanımız yok. Bunu yapacağım. Ne olursa olsun değişecek. Çok dert çekeceğim fakat bunu ben üstleneceğim" dedi.

SORUMLU BENİM

Bordo-mavili ekibin puan durumundaki yerinden kimsenin mutlu olmadığını belirten Şenol Güneş, "Başkan, kadrodaki tüm yetkiyi ve sorumluluğu bana verdi. Bulunduğumuz durumdan sorumlu benim. Muvaffakiyet için en büyük kararları alacak benim. Şeffaf olarak her şeyi paylaşacağım. Tenkitler olağan ancak en üst düzeyde olduğu devri yaşıyoruz. Beklemediğimiz sonuçlar aldık. Oyun, hayallerimizin gerisinde kaldı" dedi.

BAŞKAN ÜZÜLÜYOR

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın kulüp için var gücüyle çalıştığına dikkat çeken Şenol Güneş, "Başkan her gün arıyor. Üzülüyor, morali bozuluyor. Çok şey yapmaya çalışıyor. Şu anda yapacak bir şey yok. Transfer bazen tahlildir fakat fazla transferler de sorun olur" görüşünü lisana getirdi.