Teo, trafik kazasında hayatını kaybeden sahibini mezarından ayrılmadı

Türkiye genelinde iktidar eliyle köpek katliamları sürerken Ordu'dan yürek burkan görüntüler geldi. İstanbul'da trafik kazasında hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Devrim Kaynar’ın köpeği Teo, sahibinin toprağa verildiği mezarının başından ayrılmadı.

Ordu'da yürek burkan görüntüler... İstanbul'da trafik kazasında hayatını kaybeden İngilizce öğretmeni Devrim Kaynar’ın köpeği Teo, sahibinin toprağa verildiği mezarının başından ayrılmadı.


İstanbul'da özel bir okulda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan 42 yaşındaki Devrim Kaynar, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaynar, 12 Ekim'de memleketi Ordu'nun İkizce ilçesi Şentepe Mahallesi'nde toprağa verildi.


İstanbul'un Ümraniye ve Kocaeli'nin Gebze ilçesinde köpek katliamları sürerken, yürek burkan görüntü Ordu'dan geldi. 


Üç yıldır sahibi olduğu 'Teo' isimli köpeği de Kaynar'ın mezarının başından bir an olsun ayrılmadı. Cenazede Teo'nun sahibinin mezarının başına gelip yattığı anlar çevredekileri de etkiledi. 


Devrim Kaynar'ın akrabası ve Şentepe Mahalle Muhtarı Engin Arslan, "Devrim öğretmen dayımın kızı. İstanbul'da özel bir okulda İngilizce öğretmenliği yapıyordu. Tatil ve izin dönemlerinde köyüne gelir, çok sevdiği Teo ile vakit geçirirdi. Köpeği Teo, mezarın başucuna gelip yatıp gözyaşı döktü. Cenaze tabuttan indirilip mezara girene kadar ve hatta sonrasında bile Teo, bir an olsun buradan ayrılmadı. Bu anları görünce hepimiz çok duygulandık. Hala mezarının bulunduğu bölgede dolaşıyor" dedi.