Tek golle geçti

Trendyol 1. Lig’in 8. hafta sında Manisa FK, sahasın da ağırladığı Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup etti. Siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golü 29. dakika da Cissokho kaydetti.

Mücadelede eşine az rastlanacak bir olay yaşandı. Dakikalar 46'yı gösterirken Manisa FK'dan Oğuz Gürbulak'ın vuruşu ağlara hakikat giderken top kendi grup arkadaşı Efe Taylan Altunkara'ya çarptı ve ofsayt kararı verildi

BAŞKENTTE KAZANAN YOK

Keçiörengücü, alanında ağırladığı Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Pendikspor'un golünü 35. Jetmir Topalli kaydederken Keçiörengücü'nün golü 76. dakikada Moustapha Camara'dan geldi.

LİDER KOCAELİ

Kocaelispor, deplasmanda İstanbulspor'u farklı geçti. Körfez takımına galibiyeti getiren golleri; 8 ve 36'da Mendes, 63'te Cihat kaydetti. Yeşil-siyahlılar, bu galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu.

EROK AMED'E FARK ATTI

Esenler Erok, Amed deplasmanında çok kıymetli bir galibiyete imza attı. Hamza Catakovic'in yıldızlaştığı müsabakayı İstanbul takımı 4-0 kazandı. Çatakovic 3 gol attı. Öteki golü Nurullah kendi kalesine gönderdi.

MİLASLI GENÇ FUTBOLCULARA DESTEK

Yenıköy Kemerköy Güç, Milas'ın yeni spor kulüplerinden biri olan Milas Sportif Kulübü'nün 2024 -2025 dönemi sponsoru oldu. Bulundukları her kategoride birincilik hedeflediklerini belirten Kulüp Başkanı Çağrı Arıkan takıma verdikleri dayanaktan ötürü Yeniköy Kemerköy Güç'e teşekkürlerini iletti. Yeniköy Kemerköy Güç Genel Müdürü Erol Demir ise "Bu çocuklarımıza takviye vermenin geleceğe yapılan büyük bir yatırım olduğuna inanıyorum" dedi.