Tartıştığı eşini öldürüp kendini ihbar etti

İstanbul Esenler'de Adem Muslu, tartışma sırasında eşi Güler Muslu'ya silahla ateş ederek öldürdü. Adem Muslu daha sonra 112'ye telefon açarak eşini yanlışlıkla vurduğunu söyledi. Çiftin çocukları olay yerinde sinir krizi geçirdi. "KADIN ...

İstanbul Esenler'de Adem Muslu, tartışma sırasında eşi Güler Muslu'ya silahla ateş ederek öldürdü. Adem Muslu daha sonra 112'ye telefon açarak eşini yanlışlıkla vurduğunu söyledi. Çiftin çocukları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

"KADIN CİNAYETLERİ BİR DAHA OLMASIN"

Ölen kadının komşusu Gül Erciyes, "Çok iyi bir kadındı. Böyle ölmesi üzücü bir olay oldu. 6 çocuğu vardı, 3 tanesi okula gidiyordu. 20 gün önce oğlunu evlendirdi. Diğer gelini hamileydi. Kimseye zararı yoktu. Gördüğümüz kadarıyla sorunları yoktu. Oğlu şok içindeydi. Oğlu sinir krizleri geçirdi. Kadın cinayetleri bir daha olmaz inşallah son olur" dedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içerisinde yatan kadının hayatını kaybettiğini belirlerken polis ekipleri kocayı gözaltına aldı. Güler Muslu'nun cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Ekiplerin olayla ilgili çalışması devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel